Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

problēma ir tā, ka cilvēki (tas nav tieši tev mērķēts) grib kvalitatīvu info par velti un tad sāk sāk sašust, ka žurnālistika ir sūds (kas pa lielam tā arī ir), spriežot tikai pēc tā, ko var portālos sagrābstīt. Tā visa rezultātā kvalitatīvus materiālus sagatavot tiešām ir problemātiski, jo tam ir nepieciešama nauda - tu negribi zināt, cik izmaksāja, piemēram, manas reportāžas no Krievijas prezidenta vēlēšanām :D -, taču to ir arvien grūtāk nopelnīt, ja plašs info blāķis ir atrodams internetā pa velti. Tas ietekmē arī reklāmas tirgu, jo aģentūrai ir vienkāršāk parādīt reklāmdevējam klikšķu skaitu, ar to pierādot, ka reklāma pamanīta, nekā ielikt iekšā drukā. Portāli pa lielam parazitē uz tā, ko veido drukātie mediji, tajā pašā laikā tos pašus drukātos novājinot iepriekšminēto iemeslu dēļ.
Taču, piesienoties argumentācijai, esmu samērā pārsteigta, ka Tu postulē vispārējo degradāciju, taču to pašu Dienu, spriežot pēc pēdējā komentāra, nemaz pēdējā gada laikā neesi redzējusi.
Šodien ir labs Ķezbera materiāls par Bosnijas karu. Iespējams, ka reģiona speciālistam būtu par vāju, taču kā izglītojošais materiāls vidējam lasītājam ir ļoti labi. Jāatceras arī vēl tas, ka jāņem vērā tas sasodītais vidējais lasītājs, kura dēļ nevar pārāk topikus samudrīt. OK, es rakstīju n rakstus par vairākiem ES līgumiem, kas ir ļoti svarīgi, taču pat nedomāju, ka tas katram D. lasītājam būtu interesanti, svarīgāk ir par Loginovu vai tām sievietēm, kas izvēlas nedzemdēt, pašausmināties.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba