Kurvjzieža kontemplācijas

Zilumi

Krāšņais Kurvjziedis

Zilumi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Shoriit nezkaapeec dalja manu smadzenju pamodaas ljoti agri - pirms seshiem. Iemantojot tikai dazhus jaunus zilumus, tiku galaa ar kafijas vaariishanas proceduuru. Atgriezusies gultaa ar kafijas kruuzi, lasiiju Lorku liidz pilniigai atmodai ap astonjiem.
Kad man bija 20, man patika shii dzeja - taapat kaa sarkanas kleitas, asie pipari, kalsni viirieshi, flamenko un saule. Tagad man taa patiik pavisam citaadi. Un nevaru pateikt - kaa. Juutu tikai, ka veel viena chakra saznezkur atveerusies.:)

Kopsh sveetdienas riita uz mana labaa augshdelma ir zilums. Es atceros, kaa tas radaas. Mani kaitina manu asinsvadu trauslums, un audzinaashana visbiezhaak liedz asinjot uz aaru. Veel kaadas dienas vareeshu veerot, kaa tas pamazaam uzsuucas. Taa jau notiek ar vasaras riitu atminjaam...

Es esmu aarkaartiigi pieaugusi sieviete, mans pashveerteejums nav atkariigs no taa, ko par mani kaads domaa,(ja vispaar domaa), es speeju noshkjirt emocijas, juutas un fizisku tieksmi, un vispaar 100% perfekti kontroleeju situaaciju.
Powered by Sviesta Ciba