Kurvjzieža kontemplācijas

Savaads riits

Krāšņais Kurvjziedis

Savaads riits

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Riits saakas ar zigzagpaarskreejieniem. Vispirms - ilga, ruupiiga pashiedvesma, ka esmu jau pamodusies un aarpus segas nemaz nav auksti. Tad steidziigs klunkureejiens liidz virtuvei, lai iebeertu kruuzee kafiju un uzliktu vaariities uudeni, tad aatri atpakalj un veel 10 minuutes drebinaaties zem segas, tad veelreiz sanjemties, lai tiktu liidz kafijai un atgrieztos gultaa. Tad leeni dzert kafiju un lasiit graamatinju par kjiinieshu flozofijas veesturi (Laimesmaate nez kaapeec man to piespeeleeja akuraat naakamajaa dienaa peec "Varonja" noskatiishanaas - zinaaja tak, ka neatteikshos!), tad konstateet pilniigu atmodu un jau puslidz koordineeti nokljuut dushaa...

Pa celjam uz darbu nolauzhu kurpei papeedi. Konstateeju, ka riitos Riigas centraa ir ljoti daudz cilveeku, un vinju lielaakaa dalja nepieklaajiigi cieshi veero garaamgaajeejus, iipashi jaunas sievietes, kas paarvietojas uz pirkstgaliem, viegli dejojoshaa gaitaa...Es jau zinaaju, ka Laimesmaate ir taada shkjelmiigi kjikjinosha vechinja, kaada es pati droshi vien vecumdienaas buushu. Shis vismaz nav melnaakais no vinjas jocinjiem, vismaz es pati arii varu pasmieties liidzi.

Pukju tanteem ienaakushaas krizanteemas. Uzreiz iedomaajos par visiem tiem ljautinjiem, kam rudenii dzimshanas dienas. Asociaaciju pluusma tajaa pat mirklii liek iedungoties: "nenaac pie manis, nemklee laimi,//kas bijis, sen jau aizgaajis..."
Nuja! Bet dzimshanas dienaa vienalga gan jau apsveikshu. Katru no vinjiem.
Powered by Sviesta Ciba