Aug. 30th, 2009 @ 11:27 pm pizdjec, ZB`09
es gribu ielīst akā un nodedzināt šīs dienas!
kādā sakarā es visus saaicināju pie Daigas, nezinu. beigās man visur visi zvanīja. un es nesaprotu kāpēc jūtos dusmīga uz ļepu, kaut kas bija, kas vairs nav svarīgi un nebūtiski. pārdomāt dzīvi tagad vajadzēs. plus, tik tizli kā es nocēlos šodien mākslienieka priekšā, čist varu tikai es.
ak dies, man viss sāk naķt virsū, visi mani slēptie bubuļi un briesmoņi. es īstenībā, mazie, gribu baigoi mieriņu lai man kāds iepūš, bet laikam, jau rīt būs jādomā, kur ir mans g-maiss un ādinieks, jo mājās to NAV.
nr.1
[User Picture Icon]
From:[info]glam_our
Date: August 31st, 2009 - 12:05 am
(Permanent Link)
nu tur kaut kas par to ka es tajā depresijas dienā aizvilku un klondi ar tām abām, nu nezinu kādēļ tu sadusmojies, jo es aizgāju lai varētu paklausīties cheep talking = nedomāt savas kakas, un arī tāpēc, ka mani pierunāja, un arī tāpēc, ka es cerēju, ka varētu vēlreiz satikt tās dienas jubilāru un tomēr kaut ko parunāt (kas man viss arī beigās izdevās)
kādēļ tu dusmīga, nezinu, varbūt tādēļ, ka man bija pilnas kabatas ar depresijiņu, bet es tevi nemeklēju, bet es negribēju par to runāt, vispār neko negribēju, viņas pašas uzkrita un tas bija apmēram kā paskatīties smeiklīgu amīšu seriālu atslodzei no savas esības smaguma
[User Picture Icon]
From:[info]glam_our
Date: August 31st, 2009 - 12:08 am
(Permanent Link)
un tas jau nenozīmē, ka viņas sliktas, vnk mūsu trijotnes attiecības gana seklas lai būtu tikai izklaidējošas, savukārt ar tevi man tomēr nāktos domāt dziļāk.
ļoti taisnoties laikam sanācis, bet es gribēju lai tu saprastu
[User Picture Icon]
From:[info]kremzupa
Date: August 31st, 2009 - 12:21 am
(Permanent Link)
kuš, kuš es sapratu. īstenībā arī man tad būtu jārunā un viss beigtos vēl ar asarām klondaikas tualetē, vispār ļoti asarains periods kkāds visiem.
eh nu huiņa. mana huiņa ir beigusies vismaz uz 6mēnešiem.
[User Picture Icon]
From:[info]kremzupa
Date: August 31st, 2009 - 12:20 am
(Permanent Link)
īstenībā es ar negribu/negribēju neko runāt par sevi. jo maniem mēsliem vispār nav nozimes. UN tad baigi baigi noraudāju par visu, tai naktī. a no rita sapratu, ka tu jau vnk gāji fun fun. un ka mēs jau visi esam baigie kurmji.
nr.3 | nr.5 | nr.4 | nr.2 | Previous Entry | Next Entry | Top