nxn @ :
augšā cepšanai ņemam maziņos gabaliņos sagrieztu gaļiņu- parasti vistu vai tītaru, bet ir ceptas arī garneles. gaļu iepriekš iemarinēju.
rakletē galvenais princips ir sagriezt un sakraut uz galda (tāpēc arī vajadzīgs liels galds) visu ko- sēnes, dārzeņus, desu vai tml., vārītus kartupeļus utt. utjp. tad jau katrs pats krāmē uz panniņas un cepina. siers, protams, galvenais, bet nav svarīgi speciālais rakletes siers, der jebkurš labi kūstošs.
rakletē galvenais princips ir sagriezt un sakraut uz galda (tāpēc arī vajadzīgs liels galds) visu ko- sēnes, dārzeņus, desu vai tml., vārītus kartupeļus utt. utjp. tad jau katrs pats krāmē uz panniņas un cepina. siers, protams, galvenais, bet nav svarīgi speciālais rakletes siers, der jebkurš labi kūstošs.