kramers @ :
Fakti ko jūs par mani zinājat/nezinājat:
Man palika 8 gadi, kad mana māte uzspļavusi pilsētas dzīvei savāca čemodānu un pārcēlās uz dzīvi Jelgavas rajonā. Tad sākās mana kalpa zēna vasara. Govis ganībās, biešu vagas, kartupeļu talkas, zāles plūkšana trušiem. Līdz 17 gadu vecumam visas skolu brīvdienas pavadīju tur, ceļoties 6 no rīta un ar tumsu gulēt iedams, jo bija jasavieno 2 lietas- spēles ar apkārtnes puišeļiem un palīdzība Mātei darbos. Par to es šodien protu- stādīt, sēt, rakt un zāģēt, kopt lopus un pieņemt dzemdības, veikt māksligo elpināšanu sivēniem un rūnīt tos, slaukt govis un kaut lopus.
Un zinu, cik sviedru izmaksā izaudzēt kartupļu maisu un labu puscūci. Un labprāt pirktu labsirdīgi uzaudzētus kartupeļus (bez pesticīdiem un nitrātiem) un labu cūkgaļu. Viens no pirkumiem pie it kā puspazīstama zemnieka sagādāja vilšanos- gaļa garšoja pēc zivīm, apēdot pāris ceptas šķēles gaļas, abiem ar sievu sākās vemšana un problēmas ar aknām. Bet ir bijuši arī priecīgi momenti, kad apēdot kārtīgu gaļas šķēli tu jūties paēdis visu dienu.
Veikala gaļa ir tukša. Tu it kā esi apēdis lielu porciju, bet pēc stundas sākās atmiņas zudumi- tu nekādi nespēj atcerēties - vai tu šodien esi ēdis vai nē?
Varbūt tiešam kāds no cibas varētu sākt biznesu- piegādāt paiku uz Rīgu?
Man vienā pazīstamā bāzē ir brīvs stūrītis angārā - tur varētu tirgot(savējiem, zem letes- Parole-Ciba!). ;)
Man palika 8 gadi, kad mana māte uzspļavusi pilsētas dzīvei savāca čemodānu un pārcēlās uz dzīvi Jelgavas rajonā. Tad sākās mana kalpa zēna vasara. Govis ganībās, biešu vagas, kartupeļu talkas, zāles plūkšana trušiem. Līdz 17 gadu vecumam visas skolu brīvdienas pavadīju tur, ceļoties 6 no rīta un ar tumsu gulēt iedams, jo bija jasavieno 2 lietas- spēles ar apkārtnes puišeļiem un palīdzība Mātei darbos. Par to es šodien protu- stādīt, sēt, rakt un zāģēt, kopt lopus un pieņemt dzemdības, veikt māksligo elpināšanu sivēniem un rūnīt tos, slaukt govis un kaut lopus.
Un zinu, cik sviedru izmaksā izaudzēt kartupļu maisu un labu puscūci. Un labprāt pirktu labsirdīgi uzaudzētus kartupeļus (bez pesticīdiem un nitrātiem) un labu cūkgaļu. Viens no pirkumiem pie it kā puspazīstama zemnieka sagādāja vilšanos- gaļa garšoja pēc zivīm, apēdot pāris ceptas šķēles gaļas, abiem ar sievu sākās vemšana un problēmas ar aknām. Bet ir bijuši arī priecīgi momenti, kad apēdot kārtīgu gaļas šķēli tu jūties paēdis visu dienu.
Veikala gaļa ir tukša. Tu it kā esi apēdis lielu porciju, bet pēc stundas sākās atmiņas zudumi- tu nekādi nespēj atcerēties - vai tu šodien esi ēdis vai nē?
Varbūt tiešam kāds no cibas varētu sākt biznesu- piegādāt paiku uz Rīgu?
Man vienā pazīstamā bāzē ir brīvs stūrītis angārā - tur varētu tirgot(savējiem, zem letes- Parole-Ciba!). ;)