Mutanti

« previous entry | next entry »
Aug. 11., 2009 | 06:34 pm

Stepes ērglis, kurš saēdas pie savas alas augošās sēnes un tramda netālu no kalna pamatnes dzīvojošo zaķīti. Zaķītis arī nav vakarējais un atvaira regulāros uzbrukumus ar lēkājošo ežu koloniju. Tie bērni - tā sanāk, kad samīlas adatainajos. Diemžēl tā kuce aizbēga ar lāci, bet kā piemiņu no sevis atstāja šos te bezsmadzeņu mutantus, no kuriem vienīgais labums ir tas, ka viņi lēnām iedzen ērglī respektu pret nevienam ļaunu nevēlošo garausi.

Derētu savākt bariņu un uzspēlēt peintbolu uz Saulkrastiem - busas.lv. Šodien nogāju garām - uz lapiņas bija rakstīts, ka starter-kits maksā 8 LVL, lapā teikts, ka 7 LVL un lielizmēra bariem 6 LVL. Tā, kā, ja ir interese, piesakies, izdomāsim, kad un kā. ;]

Vēl arvien aktuāls ir laivu brauciena koncepts. Varbūt kāds var ieteikt kādu straujāku upi iekš LV, kur varētu arī 2 dienas laivot?
Tags:

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

(bez virsraksta)

from: [info]special_r
date: Aug. 12., 2009 - 11:01 am
Links

ar straujākām upēm vasarā iekš lv ir pašvaki man liekas.
bet braukt tik un tā ir jauki.
daudz kas atkarīgs vai plānots braukt ar pašu rīcībā esošām laivām (parasti gumijas) vai īrēt tūrisma izbraucieniem paredzētas laivas (parasti ātrākas un ērtākas par gumijas līdziniecēm, bet palielina brauciena izmaksas).

Atbildēt