kr15h

AtKārtošanās

Nov. 27., 2006 | 12:23 am
No:: kr15h

Šķiet, ka mitekli nebiju mēzis kādus mēnešus divus... Tad nu šodien to beidzot izdarīju, un nonācu pie secinājuma, ka man vajag garāžu! Tas nozīmē, ka vajag lielus, regulārus ienākumus, lai to varētu netālu no mājām īrēt par Ls 100 mēnesī. Garāža / darbnīca. Forši būtu. Ja tikai tur varētu ievilkt internetu un tur kaut kur netālu būtu sarga būdele. Tad man pietiktu vietas visam. Drīz neatvairāmi nāks virsū gleznotkāre, bet tādiem formātiem, kādi man padomā, miteklī vietas nav. Turklāt tos nebūtu kur novietot. Visi stūri aizsisti! Nepieciešami arī pāris plaukti dokumentiem, skicēm, kompjūteriem... Aj. Pagaidām ir normāli.

Šodienas 365x365 "Aizbiedēšana":

Liela bilde

Kādu pusotru mēnesi neesmu arī skrējis regulāro ikrīta krosu dēļ muguras sāpēm. Bet neskriešana nepalīdz. Šodien vēl uzņēmu šādu tādu informāciju šajā sakarā, un secināju, ka neskrienu es velti. Turklāt uztaisīju ačgārno presīti reizes trīsdesmit, labāk palika. Tas nozīmē, ka drīz atkal tikšu tuvāk pats saviem ideāliem. Viva la kross. :)

Vēl vakar un aizvakar biju uz nenormāli noderīgu semināru. Vajadzēja aizvilkt uz turieni vēl kādus piecus cilvēkus, bet kas neizdarīts, neizdarīts. "Būt nozīmē tikt pamanītam. Kā es kā mākslinieks varu sevi daudz veiksmīgāk pārdot". Tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Saistībā ar ARTLAB Latvijā. Cerams, ka atradīsies pietiekami daudz entuziastu, kas būs gatavi pielikt savu pirkstu šī projekta attīstībai. Viva la ARTLAB.


Zīmējumi iz pēdējo 4 - 5 dienu piedzīvojumiem:

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.