kr15h

Paģiras

Nov. 12., 2006 | 02:23 pm
No:: kr15h

Vakardienas 365x365:

Liela bilde

Vakar vakarā ilgi klaiņoju pa centrālstaciju domādams par to vai braukt uz Jūrmalu ciemos vai nē. Apsolījis esmu, bet ir nogurums + mazliet stress par kārtējo reizi neprātā sagrābtajiem darbiem, kas jāizdara. Būtu bijis prātīgi izgulēties un tā tālāk, bet es tomēr aizmočīju līdz Asariem, sapirkos alkoholu un pat cigaretes, jo tur, kurp devos veselīgāk, tomēr, ir uzsmēķēt. Vilcienā uzzīmēju foršu 365x365 ar zīmuli, vēlāk, garāžā, vēl dažus zīmējumus ar maniem pēdējās divās nedēļās iecienītajiem flomjiem. Bildes:


Un šodien man ir paģiras. Tās nekad nesanāk ieplānot. Par tām vēl šo to salasījos. Dehidrācijas rezultātā saraujas smadzenes, un galvassāpes rodas no tā, ka pelēkā masa vieglītiņām līp nost no galvaskausa. Jauki.

Šodien redzēju nenormāli stilīgu arābu. Žēl, ka ļāvos paģiru uzdzītajam nogurumam un viņu uzreiz nepiezīmēju. Tad vēl gandrīz sakāvos ar vēl vienu tikpat paģirainu kā es - apmēram 35gadīgu čuvaku. Es sēdēju tramvajā, neskatoties uz to, ka viņš blakus smirdēja, likās ka vienā brīdī viņš aizmirsis par to, ka es neesmu dīvāns. Tad nu, lai neiekultos pārāk lielās nepatikšanās, izlēmu palaist viņu apsēsties - tas tomēr ir labāk nekā būt viņam par sēžamo. Viņš, protams, negribēja izskatīties vārgs manās un apkārt esošo acīs un teica, ka nevajagot, ka nemaz neesot prasījis...

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.