koriandrejs
koriandrejs
- Veselīga saziņa internetā
- 11/27/24 06:02 pm
- Manuprāt, YouTube video komentāru diskusijas pārāk reti tiek pieminēts kā salīdzinoši cieņpilnu diskusiju forums. Pieņemu, ka pašiem satura veidotājiem tā nav – netrūkst arī aizvainojošu stulbību –, bet tomēr kopumā saturs tā sadalās, ka cilvēki ir pateicīgi autoram un vēlas ko piebilst. Varbūt tāpēc, ka komentēšana šajā uzmanības ekonomikā ir mazsvarīga.
-
1 commentLeave a comment
- citrons
- 4/28/23 04:13 pm
- man liekas, ka man tagad ir pagadījies ļoti labs citrons.
-
0 commentsLeave a comment
- 2/16/23 06:20 pm
- Rūpes ir atjaunīgs energoresurss
-
0 commentsLeave a comment
- pī pī pī
- 1/3/23 11:16 pm
- Pāra skaitļi simbolizē pabeigtību, tāpēc mikroviļņu krāsnij ir trīs pīkšķi. Viens taču būtu par maz, bet divi – kaut kā nepareizi, it kā atbilde, bet atbalss nav.
-
2 commentsLeave a comment
- Šībrīdējā gaisa temperatūrā naktī
- 9/2/21 10:08 pm
- Šībrīdējā gaisa temperatūrā naktī ir ideāla manai ērtai aizmigšanai zem pūkainas sedziņas.
-
0 commentsLeave a comment
- smērējamais
- 11/17/20 01:22 pm
- nopirku smērējamo, tas ir – margarīnu. zinu, ka sviests it kā ir labāks, bet man takš vajadzēja smērēšanai.
-
1 commentLeave a comment
- 10/17/20 02:25 pm
- nesen nopirku maizi – sen nebiju pircis maizi – un šorīt (hahahahahaahahahahha) ēdīšu maizītes un dzeršu kafiju, kā tāds pieaugušais sestdienā
-
1 commentLeave a comment
- šņananass
- 8/18/20 05:34 pm
- Vispār jau nosaukums ir melīgs, bet tāds ir un būs, jo ir gana skanīgs.
Sastāvdaļas:
3-4 ananasi
1 500ml pudele Cointreau apelsīnu liķiera*
Instrukcijas:
1) Visus ananasus apcērpj:
1.1) Nošķeļ apakšu, lai ir stabils pamats
1.2.) Atbrīvojas no mizas. Daudziem patīk atstāt augšu, lai ir kur pieturēties, bet šo var darīt dažādi. Līdz ar mizošanu nogriež ananasa matus
1.3.) Ananasu sagriež četrās daļās (pret y asi)
1.4.) Ananasu šķēlēm nogriež serdi
1.5.) Ananasus sagriež šķēlītēs
2) Ananasu šķēlītes ieliek bļodā
3) Ananasu šķēlītes aplej ar pudeli Cointreau
4) Jo ilgāk ananass mērcēsies Cointreau, jo vairāk mīsies abu sulas
Servēšana:
Dažādi varianti, bet ieteicams pie bļodas novietot kaudzīti kanapē kociņu ar maziem papīra saulsargiem.
Blakusprodukti:
Ananasu frizūras un Cointreau pudeli var izmantot servējamā trauka garnēšanai. Esiet radoši!
Nogrieztās mizas var izmantot, lai brūvētu tepači (raudzētu ananasu dzērienu). (https://www.bonappetit.com/recipe/tepache)
Šņananasu sulu pēcāk var utilizēt gan vienu pašu, gan dažādos kokteiļos. Esiet radoši!
*Vadoties pēc pašu gaumes, Cointreau liķieri var aizstāt ar citu dzērienu.
-
2 commentsLeave a comment
- gara lidojums
- 3/29/20 02:57 am
- es smērēju aveņu ievārījumu (Pūres) uz pankūkas un, jūs neticēsiet, bet mazs zaptes spirkšķītis uzlidoja uz naža rokas tik lēni kā filmā. kā sapnī. tāds gara lidojums tai zaptei tika.
-
0 commentsLeave a comment
- sīpoli
- 3/11/19 04:27 am
- Vakar uzvārīju uzlaboto sautējumu. Gaļa super maiga, viss brīnšķīgi. Vēl, ko sapratu: smalkos, sarkanvīna karamelizētos sīpolus ir diezgan ez-pz uztaisīt. Sīpoli + eļļa -> mazliet izdalās šķidrumiņš, piemet 1 liellopa buljona kubiņu, iemaisi, tad šļuka vīna un bam, labi sīpoli.
-
0 commentsLeave a comment