***

« previous entry | next entry »
4.. Jun. 2017 | 10:55 pm
Skan: Sandy Rogers - Fool for Love

Community. Šodien izteicu neticību komjunitijam [turpmāk tekstā "komūna"]. Es tādā esmu, es tādā darbojos. Man patīk mācīties, mācīt citus dažādos arodos utt. Ja viss tā strādātu, tad visi strādātu lieliski, bet tā nav. Iedomāsimies teorētisku situāciju kur bars cilvēku vēlas dzīvot, sadzīvot saticībā un pārpilnībā. Cilvēki apgādā viens otru ar to ko māk, var, spēj un to, kas viņiem ir un to, ko viņiem nav žēl dot.

*** Izlaistas 23 nodaļas ***
*** Pilns teksts nav pieejams ***

Es gribu čīkstēt, bet nečīkstēšu. Ja būtu ārkārtas situācija un resursi nebūtu tik viegli pieejami, es reti kuru ielaistu savā komūnā. Tik daudz dažādu profesiju un iemaņu ir absolūti nevajadzīgas.

Invite me to a Facebook Event called apocalypse, I will make the poster.

caļvedis | aplēst | Add to Memories


Comments {3}

Azamat Bagatov

(bez virsraksta)

from: [info]termostats
date: 4.. Jun. 2017 - 11:16 pm
caļvedis

Mūsdienās, kad jebko var apgūt ar youtube palīdzību, ir lieki tērēt apkārtējo ļaužu laiku šādu mācību nolūkos. Īpaši, ja runa ir par kaut kādām pamatiemaņām kaut kādos arodos. Pirmkārt, tajā youtūbā vienmēr atradīsies vairākas variācijas par tēmu, kuras visas var izmēģināt un izvilkt kaut kādu vidējo, otrkārt, laiks iet uz priekšu, attīstās piejas un tehnoloģijas, tāpēc, ja ir kaut kāds baigais sensejs, kurš kaut ko ir mācījies pirms daudziem gadiem no kāda tikpat veca indivīda, pastāv ļoooti reāla iespēja, ka viņa pieeja ir novecojusi.

Cita lieta, ja cilvēks jau ir izkodis kaut kādas pamatlietas un prot uzdot konkrētus jautājumus, un no atbildēm izdarīt jēdzīgus secinājumus. Bet nu līdz tam jānonāk katram pašam.

Atbildēt | Diskusija


Krišjānis

(bez virsraksta)

from: [info]konstruktors
date: 4.. Jun. 2017 - 11:49 pm
caļvedis

Ļaudis nemāk mācīties, tā jau tā problēma. Informācija ir, bet to kā bēbim ar karotīti kā lidmašīnīti ir jāiebaro - ar hvūūūūš skaņām.

Piekrītu Tev nudien.

Gribejās jau tikai pačīkstēt - nepatīk, "kā draugam" izpalīdzēt citiem, ja citi ir fakin slinki un negrib mācēt paši to, ko viņiem vajag. Jau ento reizi tā..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

(bez virsraksta)

from: [info]termostats
date: 5.. Jun. 2017 - 12:35 am
caļvedis

Cik nu nemāk, cik nu negrib. Ja baigi gribētos vai arī ja apstākļi spiestu, tad gan jau iemācītos.

A citādi, priekš kam, ja tā padomā... Īpaši jau tad, ja visi ir sanākuši kaut kādā pulciņā viens otru izklaidēt un mētāt no sevis kaut kādus kaut ko no visa protošus hipijus. Tad tur neko vairāk par meistarklasēm dekupāžā nevar gribēt.

Tāpēc arī visādas komūnas laika gaitā ir izformētas un to vietā ir izgudrota nauda, lai katrs varētu darīt to, kas patīk, interesē un sanāk, bet pārējos pakalpojumus un preces varētu nopirkt par tirgus cenu. :D

Atbildēt | Iepriekšējais