30. Sep 2010 @ 18:21 Koķe
Nabaga Koķe! Es tak viņu nemitīgi apdalu! :D:D:D Kā pasākums - tā aizmirstu!
Skaidrojums?
Sestdien ar Ballari dejojām LU Lielajā aulā jauno doktoru sertifikātu saņemšanas svinīgajā pasākumā. Es vadīju koncertu. Ārkārtīgi solidi sasveicinājos ar godājamajiem profesoriem, jaunajiem doktoriem, ar viesiem; apsveicu arī no Ballares puses ar šo nozīmīgo notikumu (smaidi). Sniedzu nelielu informāciju par to, ko nu viņi redzēs mūsu īsajā koncertā.... Un paskatos pa labi, un ieraugu pirmajā rindā sēžam Izglītības ministri! Gandrīz paliku uz pauzes. Jo es tak zināju, ka viņa pasākumā piedalās. Vienkārši.... aizmirsu... Nu ko - neko! Turpināju tālāk par 15.un 16.gs. dejām.

Šodien Biedrības namā notika Skolēnu Dziesmu svētkiem veltītā atskaņu konference. Klāt, protams, arī Koķe. Man tak draudzenes vēl piekodināja, lai šoreiz ar ļoti cienīto amatpersonu sasveicinos. Sasveicinājos (lai gan nedomāju, ka viņa mani īpaši pamanīja). Un tad viņa teica runu, un tad tika apbalvoti dižorganizatori, kam katram bija jāpasniedz puķes (jo es biju puķu meitene)... Un piepeši mani parauj aiz piedurknes pasākuma organizatore: "Un ministrei pušķi?" Opā! Un Koķe jau ir nost no skatuves un apsēdusies!

LOL

Kā tai Koķei ar mani neiet! :D Pēcāk to pušķi pasniedza cita svarīga dāma ar īpašu pateicību, tā ka situācija tika atrisināta, bet nu tomēr! :D
About this Entry