Mar. 2nd, 2012 @ 11:57 am manas kārtējās tikumības nedienas
(no subject)
man tolaik, kad vēl nekas nebij jāpīkstina, stulbi sanāca ar kontrolieri. man bija nopirkts mēneša biļete vienam konkrētajam autobusam vai kam tur. bet es drīkstēju braukt ar jebkuru citu autobusu, kamēr saskan maršruts. man bija jāsteidzas uz autoostu, bet sanāca nogulēt vienu pieturu, tieši pēc tās nogulētās pieturas autobusa maršruts novirzījās no man atļautā kursa. kad grasījos kāpt ārā, pienāca kontrolieris un teica, ka būs jāmaksā sods. es steidzos uz autoostu, jau tā nedaudz nogulēju un kavēju, biju ar mieru maksāt sodu uzreiz un tīties fiksi uz autoostu, bet tas nelietis man neatļāva izkāpt no transporta, līdz bijām pārbraukuši pāri tiltam. rezultātā šķīros no naudas un mundrā riksītī nesos uz autoostu, cerībā, ka nenokavēšu.

jā un tavs aprakstītais gadījums tiešām izklausās nejauki no kontroliera puses, tāpēc saku vēlreiz, man prieks, ka tu iesniedz sūdzību.
tomēr ir tiešam daudz arī jauku kontrolieru. bet tik un tā priecājos, ka pēdējos gados ar sabiedrisko gandrīz vispār nav vajadzības braukāt.
[info]mirdzums replied to
on March 2nd, 2012 at 02:28 pm
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.