Mar. 2nd, 2012 @ 11:57 am manas kārtējās tikumības nedienas
Ierosinu pārsaukt Rīgas Satiksmi par SIA Spāņu inkvizīciju vai vienkārši par fašistisko metožu entuziastiem. Tā kā attiecībā uz sabiedrisko transportu esmu visnotaļ krietns un godīgs pilsonis, kas pīkstina savu etalonu arī braucot vienas pieturas attālumā, man pirmo reizi sanāca saskarties ar tiem rupjajiem tēviņiem, par kuriem iepriekš tikai ziņās biju dzirdējusi.
 Aizvakar iekāpu tramvajā, ar vienu roku turu mobilo telefonu pie auss, ar otru savā normālajā (lasīt bardakainajā, ja ir tāds vārds) sieviešu somā meklēju etalonu, respektīvi, esmu pilna acīmredzamas apņēmības pildīt savus pasažieriskos pienākumus. Paiet mazāk kā minūte, nesteidzoties turpinu grābstīties pa somu, līdz pēkšņi pret mani pagriežas Rīgas Satiksmes kontrolieris Māris Mastiņš, kurš, lai arī redzēja manu etalona meklēšanas procesu, palūdza uzrādīt to, ko es nebiju ne atradusi, ne reģistrējusi, par ko man tika atņemts personalizētais etalons un izrakstīta soda kvīts. Bezkaunība augstākajā pakāpē. Mani iebildumi par to, ka noteikums "nekavējoties reģistrēt braucienu" ir visnotaļ izplūdis formulējums un vai tas nozīmē, ka tikko iekāpjot sab.transportā ir jāgrūž gar zemi visi pirms manis stāvošie pensionāri, lai reģistrēšana skaitītos izdarīta "nekavējoties", netika ņemti vērā. Tā vieta tika izteikts piedāvājums "samaksāt 2 latus bez soda kvīts", par ko jau iesniedzu sūdzību Rīgas Satiksmē, bet es esmu apņemības pilna attiecīgajās instancēs painteresēties un padiskutēt par Rīgas sabiedriskā transporta (lai gan precīzāks apzīmējums būtu pretsabiedriskā) publiskā tēla politiku un humāni ētisko ievirzi. Jo spriežot pēc mana gadījuma, RS svarīgāk ir sodīt, nekā nodrošināt normālu pasažieru pārvadāšanas kārtību.
Noslēgumā nevaru apvaldīt savus kuciskos atriebes instinktus, tāpēc piedāvāju nejaukā kontrliera Māra Mastiņa feisbuk profila fotogrāfiju :) (ja satiekat, sperat viņam pa kājstarpi un bēgat prom)

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.