Nov. 8th, 2010 @ 10:45 am (no subject)
Tags:

vecais MAS jeb 7 lietas, ko jums par mani līdz šim nevajadzēja zināt (es vismaz tā ceru):
1. Agrākajā apzinātajā vecumā biju mazgadīgs kristietības fanātiķis. Mani bohēmiski-radoši noskaņotie vecāki bija šausmās un neizpratnē.
2. Nezinu, kā sauc vienu no manām vecmāmiņām, lai gan tiekamies vismaz pāris reizes gadā. Dzīves pirmajā pusē nebija vajadzības viņu saukt citādāk kā vien par vecmāmiņu, savukārt tagad esmu pārāk liela, lai šāda jautājuma uzdošana būtu normāla.
3. Man bērnībā bija paniskas bailes no kuģiem. Varēju krist histērijā tikai no kuģa bildītes grāmatā vien. Tiku tam pāri tikai pirms kādiem 2 gadiem.
4. Ja es būtu vīrietis, es būtu visnotaļ līdzīgs Goranam Bregovičam- to es pēc viņa intervijām noprotu. Un dažās bildēs mēs līdzīgi smaidam- tiesa, viņam sanāk jaukāk nekā man, bet tas tā.
5. Dīvainākais kompliments, ko esmu saņēmusi- es skūpstoties kā vīrietis.
6. Pusaudžu gados kaut ko nesaskaņojot ar vecakiem mēdzu bēgt no mājām gluži kā 80.to gadu popmūzikas videoklipu varones. Tiesa, ilgākais bija tikai 2 nedēļu trimda.
7. Ļoti patīk sajust, kā elektriskajās tējkannās uzvāroties ūdenim, atlec podziņa. Pielieku tai klāt pirksta galu un priecājos.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.