Neparedzēta reakcija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 26th, 2017|11:05 am

kjiimikjis
Tātad, pirms dažām nedēļām pamanījos pazaudēt pasi. Kā nācās rakstīt paskaidrojumā "nenoskaidrotos apstākļos bāra apmeklējuma laikā", kas izklausās krietni sliktāk, nekā īstenībā bija, bet nu, lai.

Šodien dabūju jauno. Iepriekšējā vēl bija vecā parauga, tāpēc atšķirības ir, maigi izsakoties, pamanāmas. Kopā ar priekšniekiem ievērtējām visas tās bildītes, notiņas u.c. māksliniecisko atribūtiku. Un tad man ienāca prātā pārbaudīt, vai nav iekļauta viena drošības fīča. Bija gan.

Redziet, esmu dzirdējis, ka ļaudis izsakās, ka jaunā pase atgādinot nošu burtnīcu. Es teikšu - jūs vēl neko neesat redzējuši!

Kā viens no drošības līdzekļiem laikam jau, jaunajā pasē ir iestrādāti attēli, kas redzami tikai ultravioletajā apgaismojumā. Un, tā kā ultralillā lampas ir laboratorijas standartaprīkojumā, izmantoju iespēju apskatīties.

Pirmā un pēdējā vāka iekšpusē ir uzraksts "LATVIJA", zem kura ir kaut kāds, laikam jau domāts latviski-tautisks, ornaments.
2. lpp, uz personas datiem, ir kokle, ap kuru izplatījumā lidinās notis.
3. lpp - NOTIS! Dažādu izmēru, pa visu lappusi.
Tālāk, līdz pat beigām ir viens un tas pats - atvēruma centrā kokle, ap kuru bišku lidinās notis, un zem kokles - nošu līnijas ar notīm (gan jau himna, esnez, tik labi nepazīstu šamās).

Tā kā, nošu tur ir daudz, DAUDZ vairāk, kā ikdienā varētu iedomāties.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.