Neparedzēta reakcija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

21. gs., dāmas un kungi. Jan. 12th, 2017|04:59 pm

kjiimikjis
Kā izrādās, Veselības ministrija vērtēs homeopātijas lietošanu onkoloģijā.

Iz teksta: "Kā vienu no problēmām VM arī identificējusi to, ka nav pietiekami izvērtēta homeopātiskās un antroposofās medicīnas ārstēšanas veidu izmantošana onkoloģisko pacientu ārstēšanā. Līdz ar to plāns paredz, ka Nacionālais veselības dienests (NVD) kopā ar profesionālajām organizācijām līdz 2018.gadam izvērtēs šādu ārstēšanas veidu lietošanas iespējas vēža pacientiem un sagatavos izvērtējumu par minēto jautājumu. Šai iecerei finansējums gan nav paredzēts."

Aha. Tā pilnīgi noteikti ir nopietnības ziņā līdzvērtīga citām problēmām "veselības aprūpes pakalpojumu uzlabošanas plāna projektā onkoloģijas jomā 2017.-2020. gadam". Interesanti, protams, par to "finansējums nav paredzēts". Izvērtēt par brīvu neviens to toč neies - TANSTAAFL. Kādas "profesionālās organizācijas" tiks piesaistītas, ir vēl interesantāk. Un vispār, no kurienes šitā ideja ir izrakta.

Bet nu, laikam jau dzīvojam zaļi, un tik labi tiekam ar onkoloģiju galā, ka varam atļauties dārgu ūdeni, cukurgraudiņus un to pilnīgo, neaprakstāmo (nu, šobrīd - gribas ēst, kā arī doties mājās) pizģecu, kas slēpjas zem vārdiem "antroposofā medicīna", apsvērt kā nopietnas opcijas, kuras varētu iekļaut pieejamo līdzekļu klāstā.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.