~Kaķpēdiņas pļavā~ - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
~Kiskinja~

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| ~Jauns ieraksts~ ~Labot ierakstu~ ~Izveidot aptauju~ ~Draugu draugi~ ~Komentāri~ ~Tagi~ ~Pārvaldīt kontu~ ~Google~ ~Gmail~ ~Draugiem~ ~Delfi~ ~Livejournal~ ]

Pašiverēsim?:) 27. Nov 2007|15:44

kiskinja


Tu vari to pagatavot pats!:)

Pašceptā pica, kas parasti tiek cepta laiskā sestdienā, kad nekur nav jāsteidzas:)

Vajadzēs:

Mīklai:
200 gramu sviesta;
1 glāze piena;
3 olas;
1/2 paciņa rauga (25g);
1 ēdamkarote cukura;
1 tējkarote sāls;
3 glāzes miltu

Raugu saberž ar cukuru un sāli, kamēr izveidojas putriņa. Pēc tam pievieno olas un masu sakuļ. Izkausē sviestu un atdzesē. Masai pievieno pienu, kausētu sviestu, samaisa. Beigās pieber miltus, samīca vienmērīgu mīklu un 1 stundu patur siltā vietā.
Piezīme: Sāli un miltus var likt vairāk, jāskatās uz aci.
Kad mīkla uzrūgusi, paņem vienu gabalu, izveltnē apaļu vai kantainu (atkarībā no pannas) apmēram 0,5mm biezu (biezums atkarīgs no gaumes, mums patīk plāna mīkla) un liek uz cepešpannas. Ņem bļodiņu, kurā samaisa krējumu ar sāli, pipariem vai vegetu vai jebkādām garšvielām pēc gaumes. Var pielikt sasmalcinātus zaļumus un/vai ketčupu un/vai majonēzi. Tā būs mērcīte, ko liek pašu pirmo uz mīklas pamatnes. Pēc tam liek kārtu sasmalcinātus sīpolus (var apcept, var tādus pašus likt, nekādas vainas), un tad sagrieztu gaļiņu vai salami desu pēc izvēles, ko pirms tam var apcept pannā, jo tad tā ir gardāka (citādi picas iekšienē tā tikai uzsildās). Tad mēs šad tad liekam klāt šampinjonus (gardāki ir marinētie). Un pašās beigās apkaisam (bagātīgi:D) ar rīvētu sieru. Liek cepties ~175-200 grādos uz 20 minūtēm, pēc tam uz 250 grādiem, kamēr viss ir gatavs. Skatās pēc mīklas (lai nav jēla) gatavības un siera cepurītes.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.