Mar. 31st, 2016 @ 11:58 pm .
Tags:

sen neesmu kopējusi gesti, bet atkal tik lustīgs. atceros tikai to, ka strēlniekiem sevi jāmīl un viss jāatmet un jāakceptē.

Horoskops Strēlniekiem aprīlim.

Ups... Ar to arī, principā, varētu beigt šo horoskopu, vēl tikai pateikšu, ka jūs kko ne līdz galam esat sapratuši saistībā ar sevīm pašiem.

Pirms ķerties klāt galvenajam, kas notiks aprīlī, pateikšu, ka aprīlis jums ir mīlestības un veselības mēnesis, BET BEZ VESELĪBAS JUMS NEBŪS MĪLESTĪBAS. Tā kā, veselība ir jūsu absolūtā prioritāte aprīlī! BEZ JOKIEM! B E Z J O K I E M !! Žēl, nav lielāku burtu! Strēlniekos būs Saturna un Marsa retrogrādi (par ko runāšu vēlāk). Tā absolūti nav joka enerģija, tā var pamatīgi iedragāt jūsu veselību, ja mutē bāzīsiet ne to, ko vajag un paši bāzīsieties ne tur, kur vajag! Ziņneša Merkura tranzīts uz jūsu veselības sektoru (06.04.) jums ļoti palīdzēs ar informāciju par to kā noliesēt, uzbaroties, atspirgt, nomest kādu ieradumu, SĀKT SPORTOT, KĀ ĒST VESELĪGI utt., utjpr. Būsiet veseli, būs jums mega-mīlestība un būsiet LAIMĪGI! Jums tikai vēl atliek tāds nieks, KĀ SAPRAST SEVI!

Mīlas dievietes tranzīts uz Auniem (05.04.) un jauns mēness Aunos (07.04.) jums mīlestības sektorā iepludinās pamatīgu, svaigas enerģijas devu jūsu mīlestības, bērnu, radošuma sektorā. Saule palīdzēs jums kārtot veselību, jo 19-ajā ieiet veselības un ikdienas soļa sektorā. Tas viss tiek jums debesīs sabīdīts tā, lai jūs mīlētu un jūs mīlētu, lai jums ir labi, jautri, radoši un interesanti. Atliek tikai tāds sīkums (bez veselīga dzivesveida), kā saprast sevi un lai tā būtu...

... lai tā būtu jums 17. un 18.04. tiek iedarbināti divi pamatīgi retrogrādi - Marss un Plutons. Jūsu zīmē jau ir retrogrāds Saturns. Kad retrogrādi (šķietami virzās atpakaļkustībā) ir Saturns un Marss, tad tā ir pati graujošākā enerģija, ko var iedomāties un tā tagad sitīs tieši pa jautrīti Strēlnieku. Tā jūs aplasīs un, ja šī enerģija netiek respektēta, tā var nograuzt līdz kaulam, ka no jautrīša paliek pāri depresīva asaka.

STOP!! NEBAIDIETIES!!!! NEVIENS NAV TEICIS TO, KA JUMS NO SEVIS IR JĀATDOD KKAS MĪĻŠ VAI VĒRTĪGS!!!!!

Jums ir jāatdod musors, kas gandē jūsu pašu dzīves - atkarības, apsēstības, aizvainojumi, meli, sevis nemīlēšana, liekie kilogrami, kuņģa čulas un spalīši. Jūs šai atņemošajai enerģijai varat atdot savu vientulību un bailes, savu nogurumu un nedrošību. Jums jānomet no sevis parādi (morālie un materiālie), jāatvadās no aizspriedumiem un visa VISA pārējā, kas jums čakarē dzīvi un ko jūs apzinieties, kas tas jums traucē skaisti un laimīgi dzīvot.

Strēlnieks tikai ārēji ir mīļuks - sauļuks. Jūs esat maskēti Skorpioni, pareizāk, jūsu iekšpasaules musturs ir skorpionisks. Tā, pirmām kārtām, ir ļoooti plaša spektra seksualitāte, kas ne vienmēr sevī ietver monogāmiju Tie ir iekšējie ceļojumi uz viņu sauli, ar nelaimes uzsūtīšanu citiem, tā ir jūsu asā mēle un atriebīga daba. Varbūt esat ievērojuši, ka jūsu novēlējumi citiem cilvēkiem, sevišķi neļoti gaišie novēlējumi - piepildās? Neviena cita zīme jums līdzās nestāv pateiktā vārda spēkā - viss Zodiaks jums šajā ziņā var pienest čībiņas. Un jūsu slinkais SLINKAIS pasaules tvēriens. UN SLINKI JŪS, PIRMĀM KĀRTĀM, ESAT PAŠI PRET SEVI, sak', kad viss būs tādā d...ā, tad arī kustēšos un kko darīšu SAVĀ LABĀ. Un tad jūs uzkrāmējiet smaidošo, bērnišķīgo fasādi, vai vēl labāk - EZOTĒRISKO VIEPLI, jo bail ir ieskatīties savā iekšpasaulē, kas tik ļoti atšķiras no ārējās fasādes. Un varu tikai iedomāties, ko jūs esat darījuši iepriekšējās dzīvēs, ka tagad jums par aizbildni ir piešķirts neviens cits, kā pats dievu dievs Jupiters! Ar visu to es ļoti mīlu Strēlniekus par to, kas jūs tagad esat un štrunts par tām aizsaules dzīvēm. Jums tikai mīlēt pašiem sevi!

Mieru, tikai mieru! Ir viens lielisks veids, kā to visu ar Strēlniecisku vieglumu atrisināt. DZĪVOJIET MAX VESELĪGI, MĪLIET VISU, KAS KUSTAS (dzimteni mīlēt nav obligāti) un GALVENAIS - AKCEPTĒJIET TO, KAS JUMS TAGAD DZĪVĒ IR. Tagad ABSOLŪTI nav laiks drudžainām rīcībām. Tālabadās jūs jau esat Jupitera bērni, lai jūs pasaule izpestītu no jebkurām nebūšanām, kuras vrb tagad jūsu dzīvēs ir. Marss dodas atpakaļ uz jūsu košo iekšpasauli, lai sakārtotu jūsu šarikus-roļikus, sevišķi tos, kas saistīti ar jūsu seksualitāti, varaskāri, atriebīgumu, uzkrātiem aizvainojumiem un dzīves sitieniem utt. Zināmi procesi notiks paši par sevi. Jūsu uzdevums ir ēst, gulēt, mīlēt (no sirds), mīlēties (no sirds), atpūsties, baudīt pavasari un dziļi, dziļi akceptēt sevi un savu dzīvi TĀDU, KĀDA TĀ TAGAD IR. Drudžainas kustības, kopā ar neveselību ir PĒDĒJAIS, ar ko tagad nodarboties. 22. aprīļa pilnmēness Skorpionos arī ienesīs labu un dziedinošu gaismu jūsu iekšpasaulē.

Jums ir mīlestības un veselības mēnesis, tur lai lido visi jūsu spēki. 09. maijā jau mostas jūsu lieliskais aizstāvis Jupiters un tad varēsiet aktīvi iesaistīties sevis ķīlēšanā un dzīves sakārtošanā, tagad ĻAUJIET SKAISTAJAI DZĪVEI AR JUMS NOTIKT. Pirmie soļi ir sevi saprast un akceptēt.

Aprīlī es ieteiktu atpūsties arī no visa veida garīgajām praksēm. Jums tagad galīgi nav laiks saprast pasaules kārtību ar visām sazvērestības teorijām vai piektā līmeņa gaismas bruņiniekiem. Jums ir garšīgi jāēd, sirsnīgi jāmīl, jāmīlējas un jāakceptē, jāakceptē un vēlreiz jāakceptē. Arī šis aprīlis jāakceptē, arī pavasaris jāakceptē, arī savs seksuālais spektrs jāakceptē, televīzora skatīšanās mājās nav jāakceptē (izņēmums), karoč viss, izņemot ziņas un TV, ir jāakceptē. Nu tāds man sanāca jums horoskops. Sorī... Lai lustīgs aprīlis, lieliskie! Mīļo brālīt, sportosim?

Par šo pukstu
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.