Feb. 10th, 2015 @ 08:51 am .
Tags: ,

Par šo pukstu
(no subject)
Tur tač nekā nav. 1 krustnagliņa, 1 kaneļa standziņa [droši vien ar maltu var aizvietot], 2 maisiņi tējas, šķipsna ingvera un kardamona. Vāri. Pievieno pienu! Un tā sahorozes vietā var likt cukuru. Ar piena daudzumu uzmanīgi, jo viegli pārdozēt tējai un tā paliek pliekana. Tur taj receptē minēts, ka saldo krējumu var močīt ar klāt. Beigās var pielikt medu un to visu nosaukt par livländisch chai latte. Nu tā lai cilvēki domā ka tēja ar senām saknēm un ūber kas svarīgs :D
[info]dusk replied to
on February 10th, 2015 at 02:46 pm
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.