ķiršu atkaulošana |
26. Jul 2015|21:16 |
un tā kā ciba te pašlaik atkaulo ķiršus, es pastāstīšu, kā es pirms nedēļas atkauloju savējos. vispirms es guglēju, pēc tam jūtūbēju, un it īpaši man iepatikās video, kur ķirsis tiek uzlikts uz pudeles, un tad tam iebaksta ar ķīniešu ēdiena irbuli. kauliņš iekrīt pudelē, ķirsis paliek ārā. alus pudele derot.
vispirms es aizgāju uz veikalu un iepirku alu īpaši mazās pudelēs. un arī parasto alu, lai nepaliktu mazuma sajūta. tad vedināju lauleni palīdzēt man ar tiem aliem, jo nevar jau tikai aizdzert, vajag tukšu. kad mazā pudele bija tukša (nebija garšīgs), visa ģimene sapulcējās vērot manas darbības. uzliku uz pudeles ķirsi, iebakstīju ar irbuli (laulenim ir ārkārtīgi smalki irbuļi, ko viņš pats atvedis no korejas), ķirsis ieslīdēja pudelē.
...
tad es padomāju, ka tikpat labi jau to ķirsi var turēt pirkstos, tā atdarinot pudeles kaklu. tā arī pamēģināju. kauliņš nokrita, ķirsis palika pirkstos. metode man iepatikās, un tā es visus ķiršus atkauloju. ja ņem vērā, ka rokā var uzreiz iegrābt 4 ķiršus, un arī uz tā irbuļa var ļaut uzdurties 4 ķiršiem pēc kārtas, un tad visus reizē nopurināt, pasākums un rezultāts mani priecināja. |
|