kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazmurkšķa hronikas - tev rīt būs kekss 7. Maijs 2015|17:41

kihelkonna
mazmurkšķis (7.10) piedāvā sencim spēlēt spēli. jāatkārto.

- saki "Rainis".
- Rainis.
- Tev galvā spainis. saki el en tē.
- el en tē.
- laipni lūgti tualetē. saki kekss.
- kekss.
- tev rīt būs sekss.

pēc nedēļas mm to pašu gribēja spēlēt ar mani, un es pavaicāju, kas tas sekss tāds ir. mm teica, ka īsti nezinot, laikam kāda deja. bet tālāk mums saruna novirzījās uz zobu feju, jo mm nupat ticis vaļā no abiem augšējiem priekšzobiem (zobu feja šai nes košļeņu paciņu, un mazajam brālim kompānijas pēc arī).

cilvēks, kas tic zobu fejai, var neinteresēties par seksu. savulaik, kad grūsna biju (tātad ap viņas 2.5 gadu vecumu), es viņai rādīju filmu "kā bērniņš nāk pasaulē", viņa to daudzreiz noskatījās, bet pievērsās tikai grūsnības daļai, un to visādi apsprieda. par kniebšanos nelikās zinis.

mazzaķis gan nesen prasīja, kā rodas cilvēku bērni.

kad jūs kliebjaties, tad ziniet: tiesas diena būs! un tā būs šī!

nu un tātad izdomāju runājamo, ķēros pie lietas. kad biju tikusi līdz bērnu taisīšanas fizioloģijai, konkrēti līdz sēkliniekiem, mm iesaucās - ā, es to jau zinu!
- zini? no kurienes?
- no tās filmas. kā bērniņš nāk pasaulē. es tikai nezināju, ka to sauc par seksu.

(bija tāda anekdote. bērns mātei prasa, kas ir seks. māte pūsdama elsdama izskaidro. pēc tam bērnelis saka "ā, skaidrs. un kas ir seven?")

bet mēs tēmu vēl izvērsām, es pastāstīju par dzimuma maiņas operācijām, viendzimumu laulībām, mākslīgo apaugļošanu un spermas banku. tagad var atkal pievērsties zobu fejai.

(bet mēs ar lauleni pa laikam viens otram atgādinām, ka kekss būs tikai rīt. jā, un es nestāstīju bērnam, ar ko vecāki nodarbojas, kamēr bērni skatās brīvdienu rītu multenes.

! un kad nesen es viņai lasīju priekšā "manu ģimeni un citus zvērus", tur nemitīgi visi ciema suņi suņi uzmācās ģimenei piederošajai kucei Dodo, un es kaut ko skaidroju, laikam, ka tie suņi grib precēties. un kad laukos kaimiņu sune pie ķēdes vaimanāja, mm apvaicājās, vai tik šamējā arī nevēlas precēties. izrādās, viņai jau sen bija galvā pilna sistēma. jau no kāda 2 vai 3 gadu vecuma.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: