kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kola 2 14. Dec 2014|15:39

kihelkonna
kolas projekta noslēgums (bildes netiks pievienotas).

kola lieliski notīrīja nomelnējušo sudraba ķēdīti. samērā labi notīrīja mazliet apsūbējušas monētas. pagaidām vēl nav notīrījusi dziļi sarūsējušās lietas (atstāju mirkt līdz rītam).

košļeni no matiem izņēma, bet apsolīto 2 minūšu vietā vajadzēja vismaz stundu. (jau upurēt nolemto matu šķipsnu nogriezām un atstājām krūzītē mirkt.)

retro bilžu iegūšana nesaāca. mērcētajām bildēm (esot jāmērcē sekunde, es vienu bildi tiešām mērcēju sekundi, otru jau pāris minūtes) lāgā nav redzama atšķirība. re kā, internetā par šo ir daudz ieteikumu, bet nav nevienas bildes klāt, būs ka urbānā leģenda. varbūt tas darbojas ar avīžpapīra bildēm.

bet - ak prieks ak laime! - kola darīja brīnumus mūsu vannas istabā. mums ir tāds riktīgi apslāņojies vannas krāns. dažus gadus es viņu netīrīju, bet kad izdomāju tīrīt, tad nekas to apkaļķojumu neņēma nost. ne cifs, ne citi līdzekļi, uz kuriem uzzīmēri spoži krāni un kuru reklāmā pa tv tiek rādītas visādas burvestības. iemērcu sūklīti kolā, dažas reizes paberzēju - un krāns sāka mirdzēt kā jauns! kā jauns! kā jauns! neviens cifs nestāv klāt!

un ar kolu nemaz nesanāk dārgāka tīrīšana. pirmkārt tāpēc, ka ar kolu var notīrīt, bet ar cifu nevar. otrkārt tāpēc, ka tur nevajadzēja daudz - tikai vienu malciņu sūklītī. turklāt mājās nereti uzkrājas tīrīšanas līdzekļi, kuri ir ar labu nodomu nopirkti, iesākti un atstāti. pārpalikušo kolu var izdzert! ko nevar teikt par cifu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: