kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bernu drebes - tiiru maaju 29. Okt 2014|15:35

kihelkonna


bet pirmā roka jūzerim smille, jo viņa jau pieteicās uz priekšu.



lenne 116, rudens un pavasara jaka, iekšā flīss bez siltinājuma, mm valkāja no 110 līdz kādiem gandrīz 120 cm. retā lennes drēbe, kurai ir atbilstošs izmērs.
maziem skuķiem kaut kā šī jaka lielas ļoti skaista. reiz rotaļlaukumā dzirdēju, ka vienam sīkam skuķim tēvs teica "iesim mājās", bet skuķis teica "vēl neiesim, jo te ir viena meitenīte ar ļoti skaistu jaciņu, es vēl gribu skatīties". izbrīnījies tēvs neiebilda.
10 eiro.
UPD. VAIRS NAV



lenne 86. te var redzēt, kas notiek ar lenne biksēm, ja tās valkā 2 bērni katrs pa 2 sezonām. pēc mz drusku ceļi gaiši, citādi nekas.
tika vilktas no 86 cm līdz gandrīz 100. apakša - gumija plus rāvslēdzējs ar ieloci.
7 eiro.
UPD. VAIRS NAV





lenne 86. tika vilkta kopā ar brūnajām biksēm. lenne izmēru īpatnība: 86centimetriniekam bija skarbi par lielu. valkāja no kādiem 88 līdz 98. 2x2 sezonas. ne vainas, bet par jaunu arī neiestāstīsi.
7 eiro.




rucanor 80, komplekts ar jaku. biksēm iekšpusē rāvslēdzējs. komplektu mm valkāja no kādiem 82 cm līdz 88. ir siltināts, bet siltinājums plāns; mm varēja ar to iziet visu ziemu, ja vilka apakšā biezu adītu jaku. nākamajā ziemā virsjaka vēl derēja, bet zem tās nevarēja tādas adītās jakas pavilkt, tāpēc jaka ziemas aukstajai daļai nederēja. krāsa nepraktiska, bet toties materiāls viegli mazgājas un ātri žūst. bikses noteikti der visai ziemai. jaka - atkarīgs no bērna kustīguma un salstīguma.
15 eiro par komplektu.




rucanor 80, sk aprakstu pie biksēm




lenne 86, rudens un pavasara jaka, valkājis viens mazzaķis, bet intensīvi. cokumu nav. tipiski lennei - par lielu; velkama no 90 līdz 102. nu labi, 86centrimetriniekam var uzlocīt rokas.
7 eiro.



lenne 50. droši vien izmērs par lielu; mazmurkšķis valkāja no 3 līdz 5 vai 6 gadiem. droši vien derētu vēl tagad, bet kura pirmklasniece tad vilks galvā dobumu. jā, mūsu mājās šīs cepures sauc par dobumiem.
5 eiro.
UPD. VAIRS NAV





ecco 23. nu galīgi nav jauni, bet nekad nav bijuši veļas mašīnā utt; labi sargā no slapjuma un aukstuma, tikai zoles slīd; pret slīdēšanu līmēju zem zolēm plāksterus.
8 eiro.




adidas 23. pilnīgi negaidīti atradu tās maisā kopā ar sārto komplektu. tā kā tās ir adidas, tad izmērs droši vien atbilst 22 vai pat 21; tas arī izskaidro šo apavu mazvalkāto izskatu. laikam par mazu bija.
5 eiro.




lenne mazākā izmēra cimdi, biju jau ielikusi izmetamo mantu maisā. viņiem iekšā ir kaut kāda vilna; cik vilku mazmurkšķim (kādas 2 reizes), tik šis sūdzējās, ka kožot. bonusā - piešūta gumija ar uzrakstu LELDE.
1 eiro.
UPD. VAIRS NAV





lenne cimdi. pēc nofotografēšanas nolēmu tomēr vēl paturēt. bet pievērsiet uzmanību; parastie adītie cimdi sniegā ļoti labprāt samirkst, bet šie nez kāpēc nē. pat pēc vairākām mazgāšanām tie turpina nesamirkt sniegā.



lenne rudens cimdi. par viņu īpašībām neko nezināšu teikt, jo bērni vienmēr atteicās viņus vilkt. tā i palika nevalkāti.
0 eiro.




šis arī bija izmetamo mantu maisā. češkas apmēram 3 gadu vecumam (īpaši advancēts modelis - krīt nost arī tad, ja ir par mazu; varbūt manējiem pēda par šauru). šos svārciņus mm valkāja līdz kādam 6 gadu vecumam, kaut arī uz birkas rakstīts 1.5-2.
0 eiro.


Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: