kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pašlaik 12. Jun 2014|11:13

kihelkonna




3. jūnijā biju pie MS ārstes. viņa neskatījās mr disku, mazliet iztaujāja par vēsturi, meklēdama apstiprinājumu iespējamām ms epizodēm pēdējos 10 gados. nosūtīja uz atkārtotu MR (galvai klāt kakls un mugura) 3. jūlijā. pēc tam jāzvana un jāpiesakās 31. jūlijā. tikmēr bez zālēm.

kad atvadījos, viņai laikam mans līksmais izskats likās aizdomīgs, un viņa pavaicāja, vai zinu, kas ir ms. pastāstīju, ka toreiz pirms 10 gadiem daudz lasīju par to, cik viss ir slikti, bet tagad man labāk patīk lasīt stāstus par tiem, kas izārstējušies. pavaicāju, vai viņa pazīst kādu, kas izārstējies. viņa lēni, tādā balsī, kādā runā ar bērniem paskaidroja, ka slimība ir neārstējama, bet ar zālēm to var apstādināt.

tas saskan ar atbildi, ko dabūju MS forumā. nē, izārstējies cilvēks personiski pazīstams neesot. iespējams, par izārstējušamies sevi uzskata tādi, kam ir ļoti ilgs laiks starp epizodēm. ja nākamais pasliktinājums ir pēc gadiem 20, tad tas ir ļoti labi. bet tai pat laikā šad tad notiekot neizskaidrojama atsvišķu perēkļu izzušana. bet tas neko nelīdzot, jo tikmēr citi sarodas citur.

slimnīcā manī lēja solmedrolu, un pēc tam es dzēru medrolu. medrolam ir garš blakusefektu saraksts. tur kopā ar redzes zudumu un kuņģa asiņošanu minēts arī svārstīgs garastāvoklis un eiforisks garastāvoklis. iespējams, to pēdējo es dabūju. vai arī mistiskie perēkļi galvā spiež uz kaut ko tādu, kas liek justies priecīgai un uzskatīt, ka šī slimība ir tikai tāds pārbaudījums, lai tiktu uz nākamo klasi. nu tātad visas manas tālākās neloģiskās darbības noveļu uz dīvainiem perēkļiem smadzenēs; vai no tāda cilvja var gaidīt sakarīgu uzvedību? šis bija disklaimeris. ā, un citur lasīju, ka MS veiktie nervu bojājumi var ietekmēt kritisko domāšanu. priekā!

ar EFT pašlaik nenodarbojos. šobrīd liekas iziets un apnicis etaps. varbūt kaut kad vēlāk liksies, ka vajag. vajag kādu svaigu pieeju, lai atkal būtu interesanti.

no rītiem, kamēr gaidu, kad kafija būs gatava, piekopju enerģētiskos vingrojumus. vai kā nu to sauc. tas viss no šīs torentos dabonamās grāmatas
http://www.amazon.com/Energy-Medicine-Donna-Eden/dp/1585420212

three thumps https://www.youtube.com/watch?v=TOnsfIX2kmU
homolateral https://www.youtube.com/watch?v=iveP_cEKmWA
un pārējais no šitā https://www.youtube.com/watch?v=gffKhttrRw4

tā kā šī autore apgalvo, ka MS sakne ir visāda veida stress, tad piekopju viņas ieteikto trīskāršā apsildītāja meridiāna vājināšanu un spleen meridian stiprināšanu. es par šo zināju jau kādu laiku, bet tagad, kad dažas nedēļas konsekventi pielietoju, tiešām atzīstu par labu. bezmiegs, kas mani ir vajājis gadus 10, atkāpjas. ja kādas 2 dienas esmu minētās lietas izlaidusi, bezmiegs ir atkal klāt
(atmostos divos naktī, aizmiegu sešos vai neaizmiegu vispār). esmu pārbaudījusi vairākas reizes - šis palīdz pret bezmiegu. bet vēlams to veikt laikus, jau no rīta.
un, kas varbūt pat svarīgāk, tas palīdz pret manu pēdējo pāris gadu aizkaitināmību. aizkaitinos aizvien retāk un aizvien seklāk. pēdējās dienas vispār nemaz. sapnis, ne MS.

un klāt vēl Hook up un Separating heaven and earth.
pamazām likšu klāt jaunus vingrinājumus, bet ir ieteikts nesasteigt, papildināt pakāpeniski.

tas kopā aizņem kādas 8 minūtes. tikmēr kafija gatava. var ieraut jau procesa laikā.

otra lieta, ko piekopju, ir no torentos dabonamās grāmatas
http://www.amazon.com/Quantum-Touch-2-0-Human-Discovering-Becoming/dp/1583943641
es to nesen lasīju, tādēļ tieši pašlaik man tas liekas interesanti un rosinoši. te nu jūtos neērti, jo vispār uzskatu sevi par eksakti izglītotu un tā tālāk.

tas ir par manis agrāk aprakstītajiem iedomātajiem stariem no krūšu kurvja.

sākumā es centos šādi apstrādāt aci un redzes nervu. jā, acs ir stipri uzlabojusies; speķa triepienam līdzīgais plankums kļuva par kaut ko līdzīgu asarai, kad nāk raudiens, un tagad vispār laikam nav jūtams. palicis ir signālu novēlojums. kad uz kaut ko sīku paskatos, sākumā redzu neskaidri, un sekundes laikā bilde noskaidrojas. acu ārste teica, ka šis gandrīz izlabošoties, bet kaut kas paliks. vēl viņa pastāstīja, ka lai apmeklēju viņu pēc gadiem pieciem, jo traumētais redzes nervs gribēšot attīstīt glaukomu. mīļi.

koncentrējoties uz redzes nerva pakaļējo daļu es sāku kaut ko sajust smadzeņpodā. kaut kādus konkrētus laukumus, un sajūtas tādas, it kā kāds mani būtu tur parāvis aiz matiem. es zinu, ka smadzenēs nav receptoru, bet no anatomijas atceros, ka spiediens uz smadzeņu plēvi gan var būt jūtams. tā rodas galvassāpes. un ja tie perēķļi izskatās šādi http://3.bp.blogspot.com/-MB1R_CXplfU/UEzqtlJ66oI/AAAAAAAAFKU/nV6S7SdkLtY/s475/374630_2800191401355_1235196248_n.jpg, tad kaut kas šādi jūtams varētu būt.

tātad es sajutu kādus 5 vai 6 izraustījumus konkrētās vietās. dienu no dienas šie punkti nemainīja vietu. 2 kreisajā, 4 labajā pusē. tad nu konkrēti pievērsos tiem. varbūt man tikai rādījās, bet varbūt tie patiešām bija tie aktīvie perēkļi vai kas tamlīdzīgs. diemžēl man nav informācijas, kur patiesībā man tie perēkļi ir izvietoti.

tā kādas 2 nedēļas. kopš kādām 3 dienām vairs nejūtu šos punktus. mēģinu tā un šitā, nejūt. vai nu man metode notrulinājusies (drīzāk gan uztrenēta), vai tie perēkļi kļuvuši neaktīvi. bet turpināšu kaut ko šitādā stilā vismaz līdz 3. jūlijam.

šī nav nekāda dziļā meditācija, uz ko grūti saņemties, un ko tāpēc atliek uz nākamo dienu vai mēnesi. tā pa bišķim ar to var nodarboties kafiju dzerot, sēžot transportā, pie ēdamgalda. gaidot, kamēr kāds dara to un šito. cenšoties aizmigt. tā mierīgi sanāk kāda stunda dienā.

īsti ms slimnieki gadiem ilgi dzīvo bez jebkādiem pasliktinājumiem - bet toties katru! dienu! paši! sev! sev! špricē! zāles! vairākās! sāpīgās! vietās!
gadiem! ilgi! visu! mūžu!
tāpēc es te tā uzvedos. ja nu.

rotaļlaukums ir pilnīgi pārredzams. es ne ar ko neriskēju. es lietošu zāles un klausīšu ārstiem, un zāles slimību apstādinās vai vismaz palēninās. ezotēriķi un daži dietologi savukārt saka, ka zāles tikai nomāc simptomus, bet neārstē cēloņus. cēloņi esot enerģētiskā, psiholoģiskā un kādā tur vēl līmenī. tam arī pievērsīsimies. interesanti, vai tur kas sanāks. zināms arī, ka mediķiem ir lielāki panākumi ārstēšanā nekā vairumam ezotēriķu. tomēr stāsti par "ņem savu gultu un staigā" tēmu vairāk ir ezotēriķiem un dietologiem. (Bībelē bija stāsts par kādu paralizētu onkuli, kuram Jēzus teica "ņem savu gultu un staigā". onkulis piecēlās, paņēma gultu un aizgāja.)

turklāt viena slimniece man teica, ka, kamēr viņa bēdājās par diagnozi, tikmēr viss pasliktinājās, bet tad, kad nomierinājās un "sakārtoja galvu", viss stabilizējās.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: