kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

qt2 17. Maijs 2014|08:58

kihelkonna
peec juuzera jojo luuguma. cakars gari rakstiit, ieliksu linku
http://www.patheos.com/blogs/yourinnerhealer/2013/08/advice-from-energy-healer-richard-gordon-founder-of-quantum-touch/
jalasa kaut kur no vidus.

bridinajums - pilniigi nezinaatniski. lai veselais sapraats apgraabstaas.

gramata richard gordon, the new human, epub, ir torentos

nu vobscem kruusukurvis. sirc cakra kaut kur ap kruusukaula vidu. koncentrejies, centies sajust diezinko. iztelojies, ka ar leenu izelpu tev tur naak aaraa apgaismojums. ja patreneesies, sajutiisi kruusu kurvii taadu kaa pulseesanu. tad sanakot stipraak. un tad nu noteemee, var arii uz cilveeku zemeslodes otraa pusee! turpini vairaakas minuutes. uzpildi ciesoso kermena dalu ar so apgaismojumu. peidomaa pie veseliibas konkreetajaa vietaa tam cilveekam.

katraa zinaa nekas kaitiigs tas nav. smeekeetaaji esot psichologiski veselaaki par citiem, jo velkot duumu vini koncentreejas uz elpu un liidzar to meditee un tas ir labi viniem!

mazzakis soziem sirga. saa vai taa, atsirga. manas darbiibas sai sakaraa bija gan sakariigas, gan diivainas. un tad vins sakeera parasto pavasara bronhiitu, jo laiks kluva tik auksts un ta talak, man uz laukiem nebija liidzi silto dreebju un sis ieksaa nenaaca. tads klepus parasti ir uz nedeelaam divaam, un galveno stresu man rada nevis pati kleposana, bet tuvumaa skrienosais oomins paarsatraukaajies un ar savstarpeeji izsleedzosiem tautas liidzekliem. nu i nokoncentreejos uz taam plausaam un bronhiem, stundas laikaa ataa klepus. peec nedeelas veel paklepoja, izdariiju to pasu, viss.

sakritiiba, protams :-)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: