kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pavasaris 14. Apr 2014|19:41

kihelkonna
vakar laukos vēl konkrēti bija biezs ledus. gravā, kur strauts un kur lāgā neiespīd saule, ledus bija uz vairākām palienes peļķēm. un paliela dīķa krūmāja ēnainajā malā arī kārtīgs vāks. tas tā, par pavasara tēmu.

iesēju izturīgās vasaras puķes - salmenes un tamlīdzīgi. lauvmutītes mums jau aug podos. lieldienās sola lielu siltumu, kas augs un pieturēsies. tad iesēšu visas citas agrās lietas. dārzeņus sēšu divos paņēmienos - nedaudz agros, ko ēst vasarā no dobes, un vairāk vēlos, uzglabāšanai. lai nav kā allaž, ka man tie burkāni līdz novākšanai izkurt.

siltā laika sakarā mums projekts tāds. nopirkt kruīza biļeti un nākamajā nedēļā darbadienās visai famīlijai aizbraukt līdz stokholmai un atpakaļ. tas būtu tāds maigais ģimenes ceļojuma variants. sāls visā ir, ka vajag mierīgu jūru (man un mm ir juras slīmiba), un tāpēc vajag pirkt biļetes pēdējā brīdī, kad droši zināma laika prognoze.

vēl es humpalās par 2 eiro nopirku zaļi brūni plankumainu audumu, skaitījās aizkars, un dīķa malā iekarināju krūmos, lai man būtu slēpnis putnu novērošanai. pasēdēju iekšā - nevienu putnu vispār nevarēja redzēt. tad aiznesu uz citu dīķa malu, kur tusēja piecas gaigalas. uztaisīju vēl labāku slēpni. bet rādās, ka es nevis slēpni, bet putnu biedēkli esmu izveidojusi - visu atlikušo dienu tai dīķa daļā nerādījās neviens ūdensputns (es no mājas varēju redzēt). redzēs, kā būs nākamajā nedēļas nogalē. bildes būs vēlāk.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: