kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - logopēds 19. Feb 2014|11:30

kihelkonna
šorīt ar mazzaķi (4.0) biju pie logopēda. viss atbilstot vecumam, visas artikulācijas aparāta daļas esot savās vietās un attīstoties uz pareizo pusi.

mz, kā zināms, ar runāšanu bija iekavējies. akurāt gadu vai pusotru vēlāk par mazmurkšķi. kā rezultātā man pilnīgi nav jausmas, kā izskatās normāls bērns.

bet toties mz ir daudzās lietās jau mm apsteidzis. it īpaši bateriju patēriņa ziņā. dzimšanas dienā viņš dabūja "clear electricity kit II", un jau trešo nedēļu ne ar ko citu nenodarbojas. bet tagad mums ir jaunas lādējamās baterijas.

vēl viņš šorīt man pavaicāja, kas ir simbols. vakar viņš 1 stundas laikā paspēja uzdot kādus 100 jautājumus. kas būtu, ja bērnu dārzā nebūtu vadītājas, kas būtu, ja mēs brauktu cauri anglijai, kā taisa metālus un tamlīdzīgi.

vēl viņš interesējas par naudu. es vispār neesmu pacentusies viņam par naudu neko stāstīt, bet viņš savukārt saka, ka gribot, lai man ir tik daudz naudas, ka es nevaru izturēt. un vispār daudz jautā par naudu. man ir diezgan maza sajēga par makroekonomiku, bet pagaidām tieku galā.


upd.
līdz 7 gadiem es neteicu r. pirmajā klasē mani aizveda pie kaut kāda logopēda, bet tā kā man likās, ka runāt protu, tad nelikos zinis un neko necentos. vasarā biju laukos, kur bija zirgs. ja tam iesēdās ratos un klusi teica "nu", tad viņš sāka iet uz priekšu. bet tad vajadzēja viņu apstādināt, un uz klusu "tlll" viņš nestājās. apstājās tikai ar skaļu trr. tā man bija zirgs logopēds.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: