raw - 2. nedēļa |
5. Apr 2012|17:31 |
netunča pasta.
ņem līdzīgos daudzumos saulespuķu sēklas un mandeles, iemērc uz nakti. nākamajā rītā nolej ūdeni, samaļ pārtikas smalcinātājā, pielejot mazliet ūdens, lai būtu krēmīgāka konsistence. liek smukā bļodā, pieber mazliet sāli un smalki sagrieztu sīpolu, selerijas kātu un pētersīļu zaļumus. var lietot salātos, dipos, visur kur vēl. sanāk tiešām garšīgi; pietiekami labi, lai naktī lavītos pie ledusskapja šito uzēst. nosaukums no tā, ka laikam šī ēdiena garšai ir kaut kas kopīgs ar tunci.
tas no filmas "raw food made easy", dabonama torentos.
citādi nekā jauna. mugura bez pārmaiņām, āda un svars (58) arī. |
|