kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

rīta rosība 19. Okt 2011|10:34

kihelkonna
mazmurkšķis ir sasniedzis zināmu līmeni ģērbšanās ātrumā. nav svarīgi, cikos mēs ceļamies. pilnīgi noteikti notiek šādas lietas.

1. laulenis izdzer savu kafiju un nosēžas pie datora kaut ko nočekot. ja es nākamajā rītā viņu modināšu pusstundu agrāk tad viņš pie tā datora sēdēs pusstundu ilgāk un mēs atkal nokavēsim.

2. mazmurkšķis ikvienā darba stadijā aizsapņojas vai aizspēlējas. piemēram, ģērbjoties. it kā jau kas tur īpašs, paņemt 6 apģērba gabalus un secīgi savilkt mugurā. šorīt viņa paņēma apenes un aizsapņojās tās vicinot un klapējot vienu pret otru. kad atgādināju, lai taču ģērbjas ātrāk, viņa paņēma apenes lai vikktu kājās, bet tad aizsapņojās sitot tās pret gultu. tā kā uz apenēm bija uzzīmēts zaķītis, tad viņa kādu laiku lēkāja kā zaķis. ja viņai visu laiku stāv klāt un atgādina ka jāģērbjas, tad viņa var 20 minūtēs saģērbties. ja pieaugušie tikmēr dara kaut ko citu - nesaģērbsies arī pa 2 stundām. lietojam dažādus uzmundrinājumus. piemēram, ja ātri ģērsies, sestdien iesi ar tēti uz cirku. bet šonedēļ mums cirks nav plānots. ja kāds viņu mēģina apģērbt, tad viņa krīt ilgstošā histērijā "pati pati". tad ir p## uz 20 minūtēm. ja kāds viņai kaut ko uzvelk, izmantojot viņas aizsapņojumu, tad viņa to vēlāk attop, vispirms uztaisa histēriju, pēc tam konkrēto apģērba gabalu novelk un ilgi velk pati. tad pi pi## uz vēl 20 minūtēm.

3. tas summējas tā, ka laulenis padzer kafiju, pasēž pie datora un tad iet uz vannas istabu, kur parastā variantā pavada vismaz pusstundu. viņš vienkārši atgriež karsto ūdeni un dušā aizsapņojas. dažreiz arī uz 40 - 50 minūtēm. viņš uz vannas istabu ņem līdzi radio BBC vai ēbuku lasītāju. tikmēr mazmurkšķis ēd brokastis. kad viņš tiek no tās vannas ārā, tad mēs jau esam pa pusei esam nokavējuši. tikai tad, kad laulenis ir no vannas ārā, tad varu tur likt iekšā mazmurkšķi. tīrīt zobus (i nemēģini padot zobu pastu vai birstīti, viss jādara viņai pašai mumificēta bruņupuča ātrumā) un mazgāt citas vietas. pēc tam vēl seko aprakstītais ģērbšanās process.

nez, vai tas mums no labas dzīves vai mazmurkšķis laulenī atsities. kad tā padomā, 40 minūšu stāvēšana dušā apstākļos, kad visi kavē, ir pielīdzināma meditatīvai apeņu vicināšanai apstākļos, kad visi kavē :D
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: