kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazmurkšķa un mazaķa hronikas. 28. Jun 2011|11:10

kihelkonna
mazmurkšķim pirms dažām dienām palika 4 gadi.
šajā sakarā daži milestoņi.

nupat mm ir iemācījies pats šūpoties šūpolēs.

un nesen sencis prasīja: ja man ir divi zaļi āboli un tev divi sarkani, tad cik kopā ir ābolu? četri, momentā atbildēja mm. kad viņai prasa, cik ir divi plus divi, tad gan viņa nezina.

mazzaķis (16 mēneši) pamazām top gudrāks. vispār jau viņš dara visas agrākās muļķības, bet tomēr tās, kuras vinām neļauj viskategoriskāk, tās vairs nedara. piemēram, viņš vairs nesteidzas plunčāties podiņā, kur pačurājusi māsa. citām lietām viņš "nē" uzsaucienus neņem vērā, bet te māte pilnīgi iet pa gaisu, tāpēc viņš uz svaigi piečurātu podu skatās pilnīgi vienaldzīgi. toties viņš vakar izkrita no šūpolēm (turējās un pēkšņi neturējās) un šorīt izkrita no vannas (kamēr māte grozījās, pārkāpa pāri malai; līdz šim viņš pārkāpa un palika karājamies pie malas).

mazmurkšķis tikai kādos 3 gados iemācījās izkāpt no vannas.

viņš runā maz un viņa vārdi ir nebalsīgi. ttn nozīmē tukšs, tntn nozīmē kukū, m-m-m nozīmē suns (ar rējieniem) un tā tālāk.
stipri atšķirīgi no mazmurkšķa vārdu krājuma šajā vecumā http://klab.lv/users/kihelkonna/115154.html

vispār vai viņiem ir kaut kas līdzīgs? abi apmēram vienādi audzināti. mazmurkšķim ļoti patīk un patika iet pie rokas. pat pa meža ceļu un pāri mauriņam viņa paprasa roku. mazzaķis krīt gar zemi, tiklīdz viņu mēģina saņemt pie rokas. pat pa nogāzi uz leju viņš labāk krīt nekā dod roku.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: