keite [userpic]

July 2nd, 2010 (05:48 pm)
Šobrīd klausos: VIA GRA - Пошёл вон

Šodien ir baigais besis. Neko un nevienu negibu.. ne redzēt, ne runāt. Arī ar viņu ne. Jo īpaši ar viņu. Man apriebusies šī situācija.
Jā, es gribu viņu savā dzīvē, bet esmu mazliet nogurusi no telefonsarunām vien. Turklāt tie ir tikai vārdi.. Man vienalga, ka viņš saka, ka grib mani, ka pietrūkstu, ka gribētu tā un gribētu šitā... Nekas cits jau bez runāšanas nenotiek..
Un tā vien šķiet, ka viss ir pret mums, jo ikreiz, kad plānojam satikties, kaut kas pajūk un tikšanās nenotiek. Jau kuro reizi.. Es tā vairs nevaru un negribu. Jā, varbūt kārtējais mirkļa vājums, bet tā nu šobrīd jūtos, neko darīt..
Man darbu vajag... Ļoti, ļoti vajag darbu!!!

Comments

Posted by: dienas gaisma ([info]varavikstne)
Posted at: July 2nd, 2010, 06:11 pm

Es iepazinos ar vienu puisi, mēs viens otram ļoti patikām, gribējām būt kopā, bet katrreiz, ka vajadzēja tikties viss izjuka. Vienmēr gadījās kādi apstākļi no malas, kurus nevarējām kontrolēt. Tagad es zinu - man nebija lemts būt ar viņu kopā, jo pēc pāris mēnešiem es nejauši satiku savas dzīves īsto mīlestību, savu Lielisko. Un es ticu, ka tas bija liktenis.

Posted by: keite ([info]keite)
Posted at: July 2nd, 2010, 06:14 pm

Varbūt, ka tā arī ir.. :) Man arī arvien biežāk sāk likties, ka kaut kas nav tā, kā vajag :)
Jābrauc ar riteni izlādēties.. :))

Posted by: džamila ([info]dzha)
Posted at: July 8th, 2010, 11:00 am

nja, 90 km nav paaraak daudz. tas izklausaas aizdomiiig. bet no otras puses - cilveeki ir ljoti dazhaadi. Tev tikai pashai jaajuut, ir vai nav ok. a varbuut uzstaadi konkreetus noteikumus - gribu satikt, brauc shurp shovakar, un taa... nevis - vareetu, gribeetos....

Posted by: keite ([info]keite)
Posted at: July 8th, 2010, 08:15 pm

Paldies par padomu, bet situācija ir tāda, ka ne viņš var tā pēkšņi atbraukt pie manis, ne es pie viņa :) Tas apstākļu dēļ, kādos abi dzīvojam. Viss kārtība - es tagad to uztveru pavisam mierīgi :)

4 Read Comments Iečukstēt