Svētdiena, 27. Jan 2013, 02:13
hee heeeeeeee

heyzaaaaa

man ir slikti ap sirdi. esmu vientuļšs.

man viss dzīvē šobrīd ir tik labi - darbs, skola un nauda bez kuras es nevaru aŗi ir. es smagi stradaju nonstop un vēl cenšos sportot un viss patiešām ir baigi ok.

bet ir tik sasodīti garlaicīgi un vientuļi aaaaaaaj es nevaru, gribas paraudāt :D


viss ir tik sasodīti garlaicīgs man apkārt, es negūstu nekāda prieka no dzīves. vairs nevaru kā kādreiz kad strādā un brīvdienas nodzer un liecies baigi apmierināts un dzīve ir FUN FUN FUN
Jau ilgi nedzeru un tik vislaik strādāju strādāju un strādāju. ... unkad brīvs mācos mācos mācos bļeeee man ir tik zaibal. nē, ja godīgi, nav zaibal, bet vajag atrast kkadu motivāciju visam, kādēļ es to daru, ko es gribu sasniegt uttt. es gribu kādu ko palutināt un pabūt kopā, lai atbalsta mani. lai sēžot darbā, man gribētos uz mājām pie kāda kas mani gaidītu. tagad mana diena beidzas, es izeju pa durvīm 17:00 no darba un principa mana diena ir beigusies, jo neviena cita ar ko pavadīt atlikušo daļu man nav. ir protams "draugi" mani, kuri patiešām ir draugi un, kurus mīlu, bet mani vairs neinteresē vislaik nebūt skaidrā, es negribu katru brīvo brīdi pavadīt dzerot, tusējot, smēķējot džointus un būt diendienā paģirains, neizgulējies, sakurijies utt utt , esmu tam jau gana izgājis cauri un man prosta tas vairs neliekas interesanti. es gribu piedzīvojumus, redzēt kautko, piedživot ko jaunu, apskatīt jaunas vietas, atrasties kus'tibā vislaik.

es zinu, ka esmu savā ziņā nekomunikabls un man nepatīk sevišķi sveši cilvēki un es bieži jūtos viens labāk nekā ar kādu kopā.
bet... tā nevar visu laiku.

aj. es negruzos , man vnk tās tādas pārdomas


bet nu laikam jau nāks tas īstais cilvēks. haha.


keep it real

peace out