and there ain't no war in my head

nu varbūt viņai bija taisnība..

nu varbūt viņai bija taisnība..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
viss! apnika. nē, tas vēl būtu maigi teikts! nahuj viņš man zvana, kas viņam neaiziet, ka es labāk bez narkozes izņemu sev dzelžus no kājas nekā tiekos ar viņu?? psc, bļe!
man jau nevajadzēja, lai viņš iepatīkas maniem draugiem, bet ballējas ar mani, kad atvedu viņu pie saviem draugiem!
man jau vajadzēja tikai normāli nolaist nevis pavārtīties ezermalā un aiz-nekā-cita-ko-darīt nīdēt, aaj, cik kaarstsc..no kurienes tev šitā dzimumzīme, a no kurienes šitā? ko tu dari brīvajā laikā.. ko tev vislabāk patīk darīt un stutēties klāt, lai gan viņam jau laikam PILNĪGI nekas neaizgāja.. BLE!
Un kas tā pa debīlu mašīnu?!?!?!?! var jau parēkt un tā, man galu galā pirmā mašīna arī bija zhicis, nu bet sory, man tad bija 16 gadu!!!!!!! Jabal.
  • Nu ja apnika, tad vienkārši sūti tālāk un par autiņiem runājot- gaidi vien aunu baltā zirgā, pardon, princi baltā Lexus. Kaut kā nemanu problēmas meitenēm atšūt džekus- tikai arvien biežāk reāli piefiksēju, ka viņas nemāk to izdarīt korekti, konkrēti un nepārprotami, bet parasti tas izvēršas par ilgu, garu murgu un periodiski sķendēšanos.
    Ak, jā- prinčiem baltajos Lexus īsti nevajag lai kāds filozofē par viņu dzimdzīmju izvietojumu un viņiem vienkārši ir nospļauties par taviem draugiem. Tas tā- novērojums no malas, ka finanses izmaina cilvēkus. Ne pilnībā, bet pavisam noteikti- visus.
    Hmm un vēl man aizdomas, ka meičas, kas uzskata, ka normāli autiņi sākas ar 2005.gada modeļiem parasti nav viņu vērtas un cienīgas...

    Bet vispār ceru, ka ar kāju ir palicis labāk un drīz jau viss beigsies un arī garīgais uzlabosies :) Naida terapijai labāk paklapēt spilvenu vai paskaitīt debesīs zvaigznes- paliek vieglāk.
Powered by Sviesta Ciba