Pussprāguša galda hokejista piezīmes - "Laimītes" treniņi, maija vidus [entries|archive|friends|userinfo]
kaszczejs

[ website | Pamatblogs krieviski ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| GH skola = Politikas dumbrājos = ЖЖ - Ciba krieviski = Erudītu Līga ]

"Laimītes" treniņi, maija vidus [May. 29th, 2015|08:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

 photo DSC02750_zpsdh0at114.jpg  photo DSC02754_zpsgwbwa84o.jpg  photo DSC02759_zpseepfo3hk.jpg

   Ar zināmu traģismu atzīmēšu, ka manus GH apskatus vairāk lasa nevis šā blogu servisa iemītnieki, bet gan speciālisti, kas sekojuši manām norādēm attiecīgā saitā. Praktiski visu sakarīgo es joprojām skrīvēju krieviski lielserveros. Te zem Katjas tas pats vien būs - vienveidīgas bildes no treniņa un drausmīgi pārbildētas tabulas. Tas tā, brīdinājumam. 

 photo DSC02750_zpsdh0at114.jpg

 photo DSC02752_zpsfro02mph.jpg

Tauta neģēlīgi apņirdz Latvijas ledus hokeja izlases finišu spēlei ar Franciju. Ko ņirdzat, viņiem vismaz ir skatītāji. Un viss tikai tādēļ, ka viņi ļauj skatītājiem no laukuma izlekušās ripas paturēt, bet mēs - ne. Kurš gan nāks skatīties bez cerības uz haļavu?
 photo DSC02753_zpshsrkkywg.jpg

 photo DSC02754_zpsgwbwa84o.jpg

Nekā īpaši sensacionāla - pēc treniņa mērauklas. Raivītim atkal bija grūtības ar ieslēgšanos, un tas gandrīz noveda pie tā, ka būtu diskreditējies arī sērijā ar mani. Bet šoreiz nenoveda. Atzīmējami Alena 50% punktu otrajā riņķī. Kopumā tauta bija tik ļoti "noskaņota" trenēties, ka nākamo treniņu vnk nācās atcelt - Edgars riskēja uz to palikt viens pats. Tiesa gan, tūlīt pēc viņa bija paredzēta izlases trīsdienu savākšanās. Kurā manis aiz saprotamiem iemesliem nebija - varēju jau atnākt iemūžināt, un no GH viedokļa to pat vajadzēja darīt, bet pārlieku jau es, vārgulītis, nerīmētos iekšā tik sportiskā kompānijā.
 photo DSC02755_zpskcwy8bf7.jpg

 photo DSC02756_zpsfglqzd7c.jpg

Un pēc šīs savākšanās arī gandrīz nevienam uzlabot klasi jau vairs negribējās. Visi jau tāpat kruti, jeb vai baidījās pārspēlēties pirms PČ. Tā nu mums ieradās, tā sacīt, tradicionālais sastāvs plus Filips, kuru man ar praktiskiem piemēriem ātri izdevās pārliecināt, ka ripas uz pašreizējām virsmām lēkā tiešām pagalam nejēdzīgi un kaut ko vajadzētu ja ne darīt, tad vismaz brēkt. Wot, es brēcu.
 photo DSC02758_zpslsuabxbf.jpg

Mirdzot kausiem zeltblices staros...
 photo DSC02759_zpseepfo3hk.jpg

5 dažādas vietas ieņēma 5 dažādi sportisti, kā brīnījās viens krievu sporta komentētājs.
   Visās riņķa spēles Aldis mani pārliecinoši nolika, un būt man riņķī pēdējam, ja nepaņemtu 5 punktus no 6 no Raivja - un to vienu viņš izspieda sēžot. Stāvot - neko. Sērijā man izdevās Aldim revanšēties, bet vairāk kā nepārliecinoši. 1:0 izšķirošajā spēlē - varat iztēloties, kā es sakoncentrējos uz aizsardzību...
   Dzīve parādījusi, ka daži jauni cilvēki treniņos kļūst īpaši neciešami tajās reizēs, kad uzvelk "Laimītes" krekliņu. Un sāk piesieties ripām - šoreiz visas ripas neatkarīgi no diluma pakāpes tika apvainotas neģēlīgā sazvērestībā pret augšminēto krekloni. Tagad domāju - vai nu ieteikt Edgaram tos krekliņus aizliegt jeb vai tieši otrādi, sadabūt tādu arī sev? Tikai iztēlojieties mani vēl neciešamāku kā pašlaik...
 photo DSC02760_zpspydtx8do.jpg

 photo DSC02792_zpswkqpzxwp.jpg

Ceturtdienas GH festivāls pagrabā risinājās ar dažu personāžu īslaicīgu izgaišanu citlietās, tāpēc tikai viens pilnvērtīgs riņķis. Sāku ar Aldim pakāstu sēriju, bet pēc tam atdarīju dubulti - vnk Aldim nepietiek fiziskas izturības uz beigām. Plus vēl viņš atnāk no elles skolas, bet es no pikseļu apčubināšanas.
   Daļa sēriju tika spēlēta līdz 3 vārtiem. Vienā tādā man izdevās apskādēt Valtu, lai gan protams, viņš pret mani spēlēja vieglajā režīmā, uz azarta - kur man ir vairāk klasi nolīdzinošas pieredzes. Skumji jau ir, ka es varu stiprajiem pretoties tikai spēlē uz kaifu, no otras puses - tikai tāda spēle jau arī ir ko vērta. Tūdaļ pat dabūju iekšā atbildes sēriju, turklāt tai pašā vieglajā spēlēšanas režīmā.
 photo DSC02794_zpserifldgz.jpg

   Vēl iz interesantā - pie Kultūriešiem esot ieplānots remonts, tāpēc mums pēdējā brīdī nojuka visu lielo GH hlamu sakrāmēšana pa vasaru pie viņiem. (Praktiski par to mēs uzzinājām tikai, kad es turp aizgāju palīdzēt izkrāmēt un lepni pateicu, lai glābjas, kas var, tūlīt mēs te atkal visu piegānīsim. Nu ne gluži tā, protams... Viņi bija bišķi pārsteigti un sāka zvanīt par mani augstāk stāvošajiem, kā rezultātā jau piebraucošā krava tika novirzīta uz piemērotāku glabātuvi.)
   Patiesību sakot, ja kādā skolā steidzami vajag remontu, es varu nosaukt daudz sliktākā stāvoklī esošas.
   "Daugmalē" galda hokejs kā sports esot veiksmīgi nonīcis, perspektīvākos nākošsezon pārcels uz "Laimīti".
   Apmeklēju šosestdien Pārdaugavas svētkus. Daudz kas bija, visvairāk bērniem. Galda hokeja nebija, neviens no vietējiem bērnu centriem tādu nepiedāvāja.
linkpost comment