Pussprāguša galda hokejista piezīmes - Austrumi mostas [entries|archive|friends|userinfo]
kaszczejs

[ website | Pamatblogs krieviski ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| GH skola = Politikas dumbrājos = ЖЖ - Ciba krieviski = Erudītu Līga ]

Austrumi mostas [Mar. 23rd, 2011|10:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , , , ]
[music |Чеченский Карфаген - Timurs Mucurajevs]

Pēdējās dienās situācija saasinājās ne tikai Lībijā. Jautri gāja arī Vidusjūras piekrastē no Nīlas līdz Beirutai. Kas grib, var visus šos gadījumus uzskatīt par nejaušu sakritību.
ĒĢIPTE. Kristiešu grautiņiem, kurus veic vietējie musulmaņi, pievienojusies arī armija. Atzīmēsim, ka nesenā diktatora Mubaraka laikā kristieši ne tikai netika vajāti, bet tika aizstāvēti. Taču pirmajās trīs nedēļās pirms "piramīdu revolūcijas" šahids Aleksandrijā uzspridzinājās starp no baznīcas iznākošajiem kristiešiem (23 līķi, ap 100 ievainoto), nākamajā nedēļā no liturģijas nākošos kristiešus apšāva no automašīnas Nag Hamadī pilsētiņā (7 līķi, ap 10 ievainoto), kam sekoja grautiņi pilsētas kristiešu kvartālos. Pēc dažām dienām musulmaņu policists vilcienā šāva uz kristiešu ģimeni, nošaujot večuku un savainojot četrus pārējos. Ēģiptes kristieši, kas sastāda vairs tikai ap 8% valsts iedzīvotāju (kādreiz to bija pārliecinošs vairākums), pievienojās protestiem pret Mubaraku, noticējuši opozīcijas solījumiem, ka tā vēlas demokrātiju un aizsargās kristiešus no radikālajiem musulmaņiem. Kā vienmēr, musulmaņa vārds, kas dots nemusulmanim, nebija ne graša vērts. Divas nedēļas pēc revolūcijas uzvaras Asjutā pārgrieza rīkli garīdzniekam. Policija to nosauca par laupīšanu, lai gan "laupītāji" maskās publiski izkliedza musulmaņu saukļus. Ap to pašu laiku armijas bruņutransportieri izlauza sienu vienam no klosteriem, šaujot pa mūkiem no automātiem. Martā tūkstoši musulmaņu ar "Molotova kokteiļiem" uz bruka kristiešu mājām un baznīcai Kairas piepilsētā un nodedzināja tās. Kristieši mēģināja protestēt ar mītiņu Kairā, kuram uzbruka musulmaņi un armija - desmitiem līķu. Jāvaicā, vai bija vērts atbalstīt "Ēģiptes tautas demokrātiskās tieksmes", ja viss, ko vēlas šī tauta,- tas ir iznīcināt visus kristiešus vai tos, ko par tādiem pieņems (es nedomāju, ka viņi spējīgi saskatīt starpību starp Latvijas ateistu un Latvijas kristieti, bet dievturi vispār gaida šariāta inkvizīcijas nomētāšana ar akmeņiem)?
Tas pats, starp citu, attiecas arī uz jebkuru citu tautas kustību musulmaņu zemēs.
LIBĀNA. Kaujinieki Bekaas ielejā nolaupījuši 7 Eiropas tūristus. Atgādināšu, ka arī Libāna ir kristiešu zeme, kuru pēdējo simts gadu islamistu terors pārvērtis musulmaņu teritorijā - dzīvu kristiešu palicis ap trešdaļu. Pirms dažām nedēļām varu valstī pārņēma musulmaņu teroristiskā organizācija "Hizballa".
GAZA. Gazas sektorā kristiešu - pat arābu - vairs praktiski nav palicis, to skaits pēdējos 3 gados (kopš varu pilsētā demokrātiskās vēlēšanās ieguva teroristiskā islamistu organizācija "HAMAS") krities trīskārt un tagad ir 0,1% (senlaikos Gaza bija atzīts kristīgās filozofijas centrs). Pēc ebreju grautiņa 1929. gadā angļu administrācija arī tiem noliedza apmesties šajā vienmēr naidpilnajā pilsētā. Pašlaik "HAMAS", tikuši galā ar kristiešiem, šajās dienās apšauda Izraēlas pilsētas ar raķetēm un mīnmetējiem, īpaši nebēdājot par to, ka Izraēla, atšķirībā no kristiešiem, šauj pretī. Gaisa trauksme atkal dienvidu Izraēlā kļuvusi par ikdienu, nodarbības skolās un bērnudārzos atceltas. Ja kāds redz citu iespēju pārtraukt Gazas musulmaņu uzbrukumus kristiešiem un žīdiem kā tikai viņu pilnīgu genocīdu vai izsūtīšanu uz Antarktīdu, viņu sen gaida Nobeļa miera prēmija.
IZRAĒLA. Šeit arī kristiešiem klājas visai skādīgi, un arī musulmaņu pēc: kristieši Izraēlā parasti ir arābi, kuri dzīvo musulmaņu kontrolētajos ciematos un, nesaņemot valsts aizsardzību (Izraēla daudzmaz gādā tikai par jūdiem, kristiešus labākajā gadījumā piecieš, ja tie nav pamanāmi), spiesti mainīt ticību. Tā, Nacaretē pirms 60 gadiem bija 70% kristiešu, bet tagad - 30%, turklāt šo atmosfēru nebūt nemaina tas, ka pilsēta saņem lielu finansu atbalstu no ES - neceriet, ka par savu naudu saņemsiet pateicību vai mieru. Bet arī pašiem jūdiem neklājas īpaši patīkami. Šodien Jeruzalemē uzsprāga bumba pie autobusu stacijas - neprofesionāli izvietota, tālab autobusā tikai 1 līķis un pārdesmit savainoto. Gazas sektoru kontrolējošais HAMAS oficiāli apsveica teraktu. Vairākus gadus līdz šodienai "autobusu terakti" bija pārtraukti, bet acīmredzami "tautas revolūciju" uzvaras Tuvajos Austrumos iedrošinājušas musulmaņus turpināt uzbrukumu. Atgādināšu, ka viņu mērķis ir pasaules sagrābšana - stingrā saskaņā ar Korānu (žīdiem, neraugoties uz dažu konspirologu domām, to reliģija nebūt nepavēl) un kolīdz viņi nocietināsies Tuvajos Austrumos, kuros agrāk viņus apvaldīja pragmatiskie diktatori, nākamais mērķis būs Eiropa - kurā augsne jau ir sagatavota gan starp musulmaņiem, audzinot tajos kaujas garu, tā starp kristiešiem un ateistiem, audzinot tajos miermīlību un gatavību pakļauties agresoriem. Un nevajadzētu domāt, ka pirmais trieciens būs izdarīts pa Dienvideiropu. Arābu naftas šeihiem nav nekādu grūtību, kad iegribēsies, pārpirkt latviešu parādus no zviedru bankām...
linkpost comment