snifs


Reply To:

Kaitīgs dzīvesveids @ 09:34

[info]karlowich:

Reizēm delfos un tvnetā savus rakstus publicē ārsti, veselīga dzīvesveida atbalstītāji, likumu pārstāvji, morāli soģi u.c. sabiedrības pārstāvji. Viņus es vienā vārdā apzīmēšu ar personu - Pēteris Apinis - persona, kurš iestājas par ultra veselīgu dzīvesveidu, kas patiesībā ir labi. Taču manu uzmanību šoreiz saista tas, kas notiek Rīgā katru gadu un ir jau kļuvis par reālu problēmu. Bet šie veselīgā dzīvesveida arjergarda pārtāvji to neakcentē, es pat atļaušos teikt ka slēpj.
Problēma ir pasākums, kas jau pašā pirmsākumā ir ierakstīts ar asinīm un nāves smaku - tas ir veselīgo sportistu propogansdētais "maratons". Jau pirmajā 42,195 kilometru garajā distancē, tās pirmais skrējējs gāja bojā. Tas jau liecina, ka tas nav labs pasākums. Un kas notiek Rīgā? Katru gadu no maratona skrējējiem kāds nomirst, vai ir tuvu nāvei - piemēram pagājušajā gadā Nils, kurš pat dēļ sekām brauca uz Berlīni ārstēties. Tas nav normāli!!!
Pēteri Apini, vai šajā jautājumā tev nav jāsaka kāds vārds. Cik zinu alkohols un tabaka ko tu apkaro, cilvēku nogalina gadu laikā. bet tavs propogandētais maratons - vidēji 2-3 stundu laikā. Nu, kas te ir kaitīgāks?
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: