06 Oktobris 2013 @ 23:27
 
Nespēju izturēt tos cilvēkus un feiko pieklājību, reāli nespēju. Tik ļoti gribas pasūtīt dirst, pist, tālāk, visur, ellē! Pa elli un pa dirsu skrien un centies, rezultātā saņemot "lovely". Es pis, es reāli pis. Jūs to savu "lovely" varat dirsā iebāzt un vilkt ārā tikai tad, kad tas sapuvis un satrūdējis, lai pēc tam no skata varētu apvemties, tāpat kā no sajūtām, kuras radušā to velkot ārā no jūsu ar kūkām apaugušajiem dibeniem.

Katrā ziņā Cepsis mani ļoti nomierināja un tajā pat laikā arī pavisam otrādāk izdarījās, bet tā, ka man smaidīgi un vispār negribās beigt smaidīt. Vēl 6 dienas un ĀĀĀĀ!
Plāni vasarai tiek kalti, viss notiek.

Nu ja. Vakardien biju tik sagurusi, jo no 5-7 ar Justynu bijām divas vien, bet cilvēku jūra. Ko, bļe, notiek, visiem vajag rīt tieši mūsu kafūzī? Pidari, ir taču veselīgākas vietas, kur ēst. Šajā brīdī labāk gribētu, lai visi ir vegāni un ietu veganizēties kaut kur viņiem paredzētās vietās. Vegānu patversmes, haha. Šodien arī tas pats, tikai vismaz bijām trijatā. Un Salvadors palīdzēja traukus salikt un tādā garā. Malacis.
Justynai ļoti jaukas Pradas smaržas, riktīgi smuki smaržo. Varētu kādai drostaliņai uzdāvināt, man biški par saldu, lai gan ar laiku pierastu.

Stella vakariņās sasautināja puķkāpostus un brokoļus ar sviestā ceptiem šampinjoniem. Nereāla ņamma. Atkorķējām dzirkstošo vīnu un aliņu, parēcām, parunājāmies, muļķīgi pabildinājāmies. Arvien patīk ar viņu dzīvot.

Jāiztur līdz jūlijam. Davai, es to varu. ES VARU VISU!!
Tad BA un nebeidzamās Cepeša skavas!
 
 
skan: random Stellas pc mūzika