manas domas rakstiski
reiz, sensenos laikos ...
pusdienslaika murdzinjsh 
4th-Feb-2006 04:10 pm
vesels = jaamaacaas skolai!
man saaak iepatikties, ka biju slims!:))

vispaar ko lai sak, juutos taa uz 80% labi!:) kaa sak, vareetu buut labaak, bet tam vajag laiku! kopsh sodienas tam atkal vajag kaadu laiku, bet ar katru sitaadu dienu paliek arvien labaak, jautraak un vienaldziigaak!:)) atnaacu, ieraudziiju, nepatika, aizgaaju!:)
kursh uztaisiis man 4 kopsavilkumus, apniciiga lieta ...???
un jaa, sociaalo peetiijumu deduktiivaa metode no induktiivaas atskjiras pilnaa apmeeraa, tikai es veel joprojaam nezinu, kam tas man jaazin!?
Comments 
16th-Feb-2006 04:47 pm
Labdien, draugs/draudzene!

Šī ir veiksmes vēstule!!!! Uz Cibu to atveda pats grāfs Kaliostro, kad 1779.gadā viesojās Jelgavā! Kopš tā laika šī vēstule ir piecas REIZES apgājusi apkārt Cibai, un VISUS , kas izpildīja tās noteikumus, piemeklēja liela LAIME!!! Tā tas tik tiešām ir, tā DARBOJAS!!!!!!!

Tev šī VĒSTULE ir jāsaglabā uz sava DATORA cietā diska!! Tad KATRAM savam Cibas draugam viņa nākamā postā tā ir jāieliek KOMENTOS!! Noteikti!!!! Tikai tad tā strādās!!!!!!!

Ja STUNDAS laikā Tu to ieliksi PIECDESMIT draugiem, Tu jau ŠODIEN satiksi savu īsto MĪLESTĪBU!!!!! Ja ieliksi TRĪSDESMIT draugiem, tad Tev noteikti atnāks daudz NAUDAS!!! Noteikti ieliec vismaz DESMIT draugiem, citādi tevi piemeklēs NELAIME!!!!!!!!

Cibiņš Apjuuzis_Akmenjkalis ielika šo LAIMES VĒSTULI komentos SEŠDESMIT TRIM draugiem!!!! Viņam tagad ir vairāk minetu un kotlešu, nekā viņš var izdzert ALUS!!!!

Cibiņa Malviine_Artemone ielika šo LAIMES VĒSTULI tikai SEPTIŅIEM draugiem. Viņa SASLIMA!!

Izdari tā, kā liek šī vēstule nākamajās 60 minūtēs un esi gatavs LAIMEI!!!!!
This page was loaded Apr 27th 2024, 12:51 am GMT.