es · reāli · nezinu...

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
AAAAAAAAA ir tik forši. Mana istaba biedrs ir foršs, iepazinu jau pāris no kursa, ārā dievīgs laiks, istabiņa netālu no dušām. Nu, redzēs, kādu dziesmu es dziedāšu, kad sāksies lekcijas :D Bet vispār manas bailes izrādījās esam nepamatotas. Aaa, un es vairs neuztraucos par savu interneta stalkeri, jo sen nav manīts un esmu dzirdējusi, ka man iet labāk nekā viņam. HA. Daži cilvēki ir stulbi un paši sev izrok bedri. Liekas it kā kaut kas lieks būtu nokritis un jūtos tik viegli.
esmu kļuvis pārliecinātāks, sociālāks. Nemaz nemanīju, kurā brīdī tas notika, bet šodien bez problēmām uzrunāju cilvēku, kas apsēdās blakus, uzdevu jautājumu un pirms atvadīšanās pajautāju telefona numuru. Man liekas, ka es šāds kļuvu kaut kad maijā. Nezinu, nav bijušas daudz situācijas, kad bija jārunā,

jā, arī ar istabas biedru runājos, uzsāku sarunas, ir tik viegli. vairs tik ļoti neuztrauc kopējās dušas. No sākuma bija panika. Knapi uznesu somu līdz 4.stāvam, tik smaga. Ā, un no pieturas bija pāris simti metri jānes līdz kojām (laikam 500), un man likās, ka roka nokritīs.
rīt pirmās lekcijas. kaut kā tā. Ā un es te ierakstīju pa ilgiem laikiem, jo man nav ko darīt

duša un miegs

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry