Kaitnieks-San
Šodien: 18.04.2024
Vārdi: Laura, Jadviga
[info]kaitnieks rakstīja:


14. Aprīlis 2009 - 17:14

Kāpēc programmētāji ir sociāli neveikli.
Es pievienojos tam viedoklim par 100% un varu apgalvot, ka pēc kārtīgi nostrādātas dienas pie sarežģītas problēmas jūtos tik labi kā nekad, taču ejot ārā līdz mašīnai, parasti nesaprotu lāgā kas pie velna apkārt notiek un kāpēc visi cilvēki un objekti tik dīvaini uzvedas, līdz tas palēnām atiet. Tas nedaudz līdzinās tādam kā reibumam vai sajūtai atgriežoties no ārzemēm vai citas pasaules. Ņemiet to vērā un saudzējiet programmētājus.

(ir doma)
No:[info]diana - piana
Datums:14. Aprīlis 2009 - 19:36
(Saite)
He, atpazīstami... Jocīgi, ka tāda paša stereotipa nav par tulkiem.
(Atcirst) (Pavediens)
No:[info]kaitnieks - paitnieks
Datums:14. Aprīlis 2009 - 21:28
(Saite)
Tulku nav tik daudz... vai vismaz nav tik daudz vienkopus, lai rakstītu par viņiem anekdotes. Turklāt es atļaušos snobiski uzskatīt, ka datoriķiem tas ir krietni, krietni izteiktāk, jo mums nākas domāt abstrakti un manipulēt ar lietām, kas dabā vispār nevar eksistēt.
(Atcirst) (Vecākais)
No:[info]cu - pu
Datums:15. Aprīlis 2009 - 01:39
(Saite)
Atpazīstami gan. Izstrādājot sanāk pamazām iedziļināties, savas darāmās lietas "mentālo modeli" mazpamazām "ielādēt" galvā lai pa to varētu ērti lēkāt. Vajag kādu laiciņu, lai tas atkal izpeldētu ārā un atdotu vietu ikdienas lietām.

Par tām ilgtermiņa dīvainībām (nu kad visu nedēļas nogali cilvēks bola acis un ir asociāls) gan nezinu. Man drīzāk liekas, ka introvertie cilvēki izvēlas datoru būšanas, nevis datoru būšanas viņus tādus padara.
(Atcirst)

(ir doma)