frau Strumpf ([info]juuuda) wrote 26. Maijs 2010, 16:47
tātad savāc 350 pieneņu galvas (vācu uz pusi vairāk, jo esmu pieneņu medus rīma), nomazgā un vāra 1h vienā litrā ūdenīša uz mazas uguns. tālāk notecina tai tur caurdurī, ziedus (diemžēl) izmet. tālāk pievieno 1 kg cukura un vāra uz tās pašas lēnās uguns vēl 1h. kādas minūtes 15 pirms vārīšanas beigām pielej brūvējumam klāt viena citrona sulu un atstāj nostāvēties diennakti. es vispirms gan salēju burkās, jo salasījos, ka varot tā sabiezēt, ka nedabūšot no katla laukā.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..