frau Strumpf ([info]juuuda) wrote 4. Marts 2010, 15:10
"Kaimiņiem nepatīk, ka vīrietis visu nakti spēlē akordeonu."
"Viens no izsaukumiem bija 24.februārī uz Mālkalnes prosp. 23, kur kādā ģimenē svinēta mājasmātes jubileja. Lai iepriecinātu sievu, vīrs viņai par godu nolēmis uzspēlēt akordeonu.
Nav zināms, cik sajūsmināta par viņai veltītajiem skaņdarbiem bijusi jubilāre, taču kaimiņiem izpildījums nav īsti gājis pie sirds, un jau pusdivpadsmitos naktī viņi izsaukuši policiju.
Kad minētajā adresē ieradās pašvaldības policijas darbinieki, akordeonists bija pieklusis un kārtības sargiem nekas cits neatlika, kā doties projām.
Taču tā nebija pēdējā pēdējā policistu vizīte šajā namā. Jau nākamajā rītā plkst. 6.30 pašvaldības policija saņēma atkārtotu izsaukumu. Kā paskaidroja izsaucēji un pārliecinājās arī paši policijas darbinieki, kādā dzīvoklī vīrietis skaļi spēlēja akordeonu.
Iztraucētais muzikants bija dziļā neizpratnē, kāpēc viņš sievas jubilejā pusseptiņos no rīta savā dzīvoklī nevar spēlēt akordeonu. Jāpiebilst, ka vīrietis bija jau muzicējis visu nakti, un kaimiņu pacietības mērs beidzot bija pilns.
1954.gadā dzimušajam vīrietim sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols."
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..