Soli pa solim
 
[info]justlive
Interesanti

Līdz šī gada sākumam man nekad nav piederējusi Playstation konsole (visa mana spēlēšanas karjera ir bijusi uz PC).
Es biju dzirdējis, ka pirms vairākiem gadiem uz PS3 iznāca spēle ar nosaukumu "The Last of Us", kuru uzskatīja par inovatīvu un par kuru bija ļoti labas atsauksmes.
Sī gada sākumā dabūju PS5 konsoli, un tad kā vienu no pirmajām spēlēm es uzinstalēju tieši "The Last of Us", lai tad beidzot pats pieredzētu, par ko visas tās uzslavas bija.
Nedēļu vēlāk es pabeidzu spēli (spēlēju ar pārtraukumiem) un, lai arī kopumā biju apmierināts ar spēlēšanas pieredzi, es nevarētu teikt, ka biju par spēli sajūsmā. Pilnīgi noteikti es to neierindotu starp manām favorītēm. Pirms "The Last of Us", es spēlēju "God of War (2018)", un tā man patika labāk. Varbūt pie vainas apstāklis, ka TLOU tomēr ir veca spēle, sākotnēji publicēta 2013. gadā.
Bet tagad ir pagājis vairāk kā mēnesis, kopš pabeidzu spēlēt, un pirms dažām dienām sanāca dzirdēt spēles skaņu celiņu, sāku atcerēties spēles pieredzēto. Un jo vairāk es atceros, jo vairāk man tā spēle sāk patikt. Un tagad man spēle patīk vairāk nekā tad, kad es viņu spēlēju un pabeidzu spēlēt. To es pieredzu pirmo reizi savā spēlēšanas "karjerā" :)
 
Komentēt
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba