Dienskaitis
Back Jūnijs 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ķēmkarte
Juriic
User: [info]juriic
Name: Juriic
viz - Komentāri
juriic
Saruna trolejbúúsáá
nebūs biļetes.
jo es nicinu šo valsti.
bet es mīlu šo zemi.
bet latviešiem ir kauns.
un bailes.
tā ir kā negatīva ķēdes reakcija? bailes un tad kauns par bailēm vai kā?
es mīlu šīs zemes alu un skaistās meitenes un zaļo zāli, bet nu jau sāku šaubīties par Latviešiem pašiem.
ja? Sabiedriskā Satiksme ir privātuzņēmums? nu vēl jo labāk. sfēra, kurai būtu jābūt valsts pārziņā, pieder kādam naudasmaisam, kas arī noteikti tikai piedalās birokrātiskajā sistēmā.
nē, es nemaksāšu sodu.
nu sauciet.
bet padomājiet.. kas tad būtu, ja latvieši tomēr prastu protestēt? kas būtu, ja, piemēram, tagad visi pārstātu pirkt talonus protesta vārdā? kas būtu, ja kaut puse Rīgas iedzīvotāju atteiktos pirmdienas rītā aiziet uz darbu? vai tad valsts varētu turpināt iedzīvotājus ignorēt? bet latvieši jau neprot. Gudrākais piekāpjas.. sūds bļe tev gudrākais. ja saeimas deputāts var atļauties pateikt, ka tie, kuri grib, lai jau brauc prom no Latvijas. Nopietni? Nav sajūtas, ka valsts par tevi ņirgājas? Nav sajūtas, ka ar tevi slauka pakaļu?
labāk samaksāt to sodu un jebkādu citu saodu, lai tikai liek tevi svētā mierā un vari braukt mājās dirnēt pie televizora.
Jā. Esmu. man ir augstākā izglītība, iegūta Latvijas Kultūras Akadēmijā un es strādāju Rimi par plauktu krāmētāju, mana māte ir viens no labākajiem endokrinologiem Latvijā un mans draugs, kurš strādā lidostā par bagāžas krāvēju saņem vairāk nekā viņa. NOPIETNI? Un tev negribas kliegt? Kādēļ gan es dotu kaut sūdu šai valstij?

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..