Kas tik te notiek!

« previous entry | next entry »
Aug. 8th, 2010 | 12:42 pm

Nometne kļuvusi vēl internacionālāka. Esam integrējuši arī angļus un lietuviešus. Šorīt pēc rīta meditācijas Zivs vadībā, Ronītis devās nelielā skrējienā gar jūras malu, no kura atgriezās ar ļoti labu rūtainu angļu kreklu rokās. Drīz pie horizonta parādījās tā saimnieks, kurš pēc peldes pret savu gribu bija palicis puspliks. Pēc Zivs jautājuma, vai Ronītim nešķiet, ka šis ļoti labais krekls kādam varētu piederēt, viņam uzradās steidzamas darīšanas.
Savukārt aizvakar karogu spēles laikā Norge ar triumfējošu sejas izteiksmi no krūmiem uz “cietumu” aiz rokas atvilka izbiedētu lietuvieti, kurš tā arī nesaprata ar ko noziedzies.
Aizvakar Rupuča skaņu cilpošanas darbnīca guva ārkārtīgi lielu piekrišanu. Piedalīties tajā bija īsts piedzīvojums (to jums saku arī es – Kaķis). Darbnīcā ar Bizoni daži laimīgie ieguva savā īpašumā pašu batikotus auduma maisiņus. Tie tika gatavoti drēbē iesienot visdažādākos priekšmetus - gan jūras malā atrastus akmeņus, gan bakuganus un plikpaurainas Bārbijas. Eņģelīša darbnīcas ļaudis dzīvojās gar jūru, klausījās mītus un no akmeņiem un citiem dabas materiāliem veidoja Skandināvu varoņus un dievus. Tiesa, dievu atainošanas darbnīca līgani pārgāja troļļu lamatu rakšanas darbnīcā. Tagad jūras malā jāstaigā piesardzīgi – jāuzmanās, lai neiekristu lamatās, vai nesamītu Zivs darbnīcā radītos saules pulksteņus.
Vakar visu dienu gatavojāmies vakara pasākumam. Ar izjustu priekšnesumu uzstājās Bruņurupuča Ziemeļu mūzikas darbīca (Čiekurs, Lapa, Lūsis, Ķērpis, Ūdensvīrs, Norge). Viņi izpildīja trīs instrumentālus darbus: Troļļu dzīres, Hyldras dziesma un Meža sievu deja. Dejotāji (Lapa, Papagailis, Lācis, Lauvēns, Stirna) Eņģelīša vadībā izpildīja majestātisku un cēlu elfu deju.
Teātra darbnīcas jaunieši rādīja mīta “Tora āmura nolaupīšana” uzvedumu. Freja (Polārvilks) pati sev izgatavoja brīnišķīgu zila samta kleitu. Izlaidusi garos blondos matus un zāļu vainagu galvā, viņa tiešām izskatījās iespaidīgi. Ocelots, tēlojot milzi Trīru visus pārsteidza ar savu komiķa talantu. Un arī rudbārdaino stiprinieku Tora (Vanaga) un Lokija (Zebiekstes) neveiklā ieģērbšanās sieviešu drēbēs izpelnījās sajūsmu.
Sikspārnis, Norge un Lūsis pilnīgi patstāvīgi bija izveidojuši mini teātrīti no kartona kastes un uzstājās ar mini uzvedumu par kareivi uz kuru sadusmojās dievs un tāpēc viņam uz galvas uzkrita akmens. Izrādi brīnišķīgi nobeidza teicēja Lūša sacītais: “Tas arī, principā, viss”. Ar baletu uzstājās Trakais Suns ar Feju Zaķi. Feju Zaķa grācija uz Suņa lempības fona šķita dubultīga. Vēl viens brāļa un māsas priekšnesums bija skumjā dziesma “Bella ciao”, kuru ģitāras pavadījumā izpildīja Lapa un Čiekurs.
Pasākums beidzās ar Bizoņa vadītajām skaitāmdziesmām.
Pašā vakarā ciemos atbrauca Persiks un uz palikšanu – Minka.
Ā! Un vakar vakariņās bija plānās pankūkas.
Un peldam, peldam. (Lai gan pie mums, Ziemeļos, nemaz nav tik tveicīgs!)

Šodien Bizonim sietspiedes darbnīca. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu uz krekla uzspiest kādu trolli!

Kaķis

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Aug. 8th, 2010 - 11:14 pm
Link

pie jums tur ir riktīgi forši!

Reply