- 6/6/06 02:00 pm
- Delfi.lv: "Pīrāgs uzsvēra, ka Latvijā jāmaina attieksme pret lieko svaru. Viņš teica, ka dūšīgi cilvēki saistās ar kaut ko pozitīvu un veselīgu, taču patiesībā šādam cilvēkam dzīve ir grūta - tā ir īsāka, viņam draud saslimstība ar sirds un asinsvadu slimībām, viņam var rasties žultsakmeņi un impotence."
Pīrāgs negrib tikt apēsts, bet Jumts uzsver, ka rakstā būtu vajadzējis iekļaut arī citu iesaistīto viedokļus, jo tagad mēs paliekam pilnīgā neziņā, ko par to domā rabarbers un ko uzsver aukstā zupa. - 27 piedūrāscepies, rausīt
- 6/6/06 02:04 pm
-
bāc, Tu esi tik foršs.
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:06 pm
-
no manis arī var palikt resns:))
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:08 pm
-
un ko Tu par to uzsver? (kā otra puse)
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:10 pm
-
Izlietne argumentē: "Lai arī Jumts pēdējā laikā iecienījis rijamā taisīšanu, dakstiņi nav uzblīduši un šīferis nekrīt nost, jo pēc māgas pielikšanas Jumts tradicionāli organizē atraktīvos kautiņturnīrus, kuros liekais svars izčib gaisā uz neatgriešanos"
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:16 pm
-
man mama vienmēr ir strādāusi mājās, tālab vienmēr esmu ēdusi mamas gatavots siltas pusdienas un vakariņas (agrāk viņa brīvdienās taisīja arī brokastis, bet tas bija apmēram tik agrāk, ka tajā pašālaikā viņa no veikala nesa limonādi "veldze" un mēs kāvāmies (ar mamu nē, ar brāli un māsu) par to, vai visiem saliets vienads daudzums šīs linpenes), tāpēc es īsti neprotu gatavot, jo nekad anv bijus vajadzība to darīt. māku tikai pagatavot vienu garšīgu (bet tiešām garšīgu) veģetāriesu maltīti. tagad man mama ir akut kur aizdevusies u nman pašai jātaisa ēst. tā atkal ir krīzes situācija, jo
1) man bail sadedzināt kulinārijas aksesuārus
2) man nav šanmpinjonu, tālab nevaru taisīt savu veģetāriešu brīnumu, bet viss pārējais man sanāk sūdīgi.
ko parasti dara cilvēki krīzes situācijā? - kaujies, nu
- 6/6/06 02:25 pm
-
būtu skaisti gluži kā ceturtajā jūlijā, ja tu atļautos krist panikā, tad tāds arī ieteikums no manas puses, vispār - šampinjonus noteikti var aizvietot, pastāsti, kas tev tur ir ledusskapī (un uzzīmē dzīvokļa karti, lai manai pirmās nodaļas vienībai nav lieki jāmaldās dodoties pēc laupījuma):))
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:41 pm
-
man ledusskapī ir visādas gaļas ( tās, kas parasti stāv saldētavā), kabacis, piens, kefīrs, jogurts, olas, gurķi, tomāti, spināti, slāti, redsīsi, loki, dilles, sinepju mērce, vienkāŗsi sinepes, tomātu mērce, salātu mērce, sojas mērce, kaut kas etiķveidīgs bruņā krāsā, sviests, margariņs, krējums, marinētas beites, siers, marinēti ķirbji, siļķu konpots, marinēti ķiploki, olīvas, sīpols, pastēte, matētā vistas rulete, desa, žāvēti tomāti, tunča konservi (šo noteikti neēdīšu), brētliņas tomātu mērcē, gaļas čipsi, majonēze.
skapī ir makaroni (3 zortes), kartupeļu ciete, kviešu milti, griķu pārslas, griķi, rīsi, cukurs, miltu maisījusm picai, jodsāls.
kad ieiet amnā dzīvoklī, virtuve ir pa labi bez durvīm. ieejot virtuvē, pa kreisi būs ledusskapis, pa labi, lejā - tas skapis, kur ir minētie produkti.
tad vēl kaut kur stāv garšvielas un tējas (virs tā lejas skapja) - kaujies, nu
- 6/6/06 02:48 pm
-
eu, tu tur vari 444 kartupeļu ēdienus uztaisīt ar tādu komplektāciju:)
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:51 pm
-
es gribēju uzsildīt ēdienu, kas bija man katliņā. nu, patiesībā tur bija mērce. es, protams, piededzināju katliņu.
bet ko no tādiem produktiem var uztaisīt cilvēks, kuram ir ierobežotas prasmes? - kaujies, nu
- 6/6/06 02:52 pm
-
aukstā zupa šodien netika pie uzsvēršanas, viņai varētu dot vārdu, tas ir baigi prosta, tur pat nekas nav jāsilda
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:53 pm
-
bet tur ir drausmi daudz satsāvdaļu, kas var sajukt.
nē, es tagad netaisīšu ēst, jo tikko paēdu kartupeļus ar to mērci, kurai sadega katls, tikai gribu teorētiski izzināt, ko ar tām lietām var iesākt. es bez šanpinjoniem esmu kā bez rokām. - kaujies, nu
- 6/6/06 02:55 pm
-
pastāsti par to savu veģetāriešu žračku, ko taisi, moš varēšu izdomāt, ko aizvietot ar šampinjoniem, ja nē - vismaz apjautīšu, kas tev garšo
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:59 pm
-
kamēr vāru makaronus, timēr cepu šampinjonus ar papriku (papriku var aizvietot ar pupiņpākstīm, kas man parasti ir) un sīpoliem, arī pipari piedalās. kad izvārījušies makaroni un sacepies tas tur, makaronus, iemetu pannā un tad cepu, vienā brīdi piegāžu tomētu mērci un plova, jā, plova garšvielas, tad ir gaatvs, zinātāji saka, ka tā eost fantastiska garšu buķete.
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:05 pm
-
varētu pārtaisīt par neveģetārisko un piecepināt vistes ruleti šampinjonu vietā, vēl žāvētie tomāti pasutināti labi garšo, tos man patīk iesaistīt omletēs, un vēl man liekas, ka olīvas un siers arī varētu būt kādreiz iesaistāmi tai tavā meistarojumā, dilles arī, bet tomātu mērci labāk mest ārā vai likt pēc tam, man liekas, tomātu mērce principā vispār būtu lietojama kopā tikai ar zāģu skaidām:)))
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:13 pm
-
citi arī saka, ka to tometu mērci nahuj, bet, kad pagaršo, tad baigi fano. es kādreiz uztaisīšu ekspermentu ar zāģu skaidām un matēto vistas ruleti.
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:54 pm
-
otrs variants
http://klab.lv/~shvep/2802.html
tur tomēr drusku jāpiepūlas
bet Tu tiksi galā! - kaujies, nu
- 6/6/06 02:56 pm
-
tā kapāto valriektu želejas daļa liekas sevišķi sarežģīta.
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:00 pm
-
man tagad tevis dēļ arī ēst būs jātaisās, sakārdināji vēderu līdz kurkstēšanai ar savu piedegušo katlu:))
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:01 pm
-
es Tevi kāddien uzaicināšu ciemos uz pavārmākslas prirvātsundu (Tu būsi tas, kurš māca).
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:06 pm
-
jā, kādus izaicinājumus tik dzīve nemet!:))
- kaujies, nu
- 6/6/06 03:13 pm
-
kā pa kalniem
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:07 pm
-
jo man patīk taisīt žračku:))
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:08 pm
-
kas tas ir?
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:11 pm
-
tas, ko ēd, ne? žratj taču ir rīt? nu, ja nav, tad tagad ir, un žračka likumsakarīgi ir rijamais
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:17 pm
-
ā, es vienkārši nezināju, ko nozīmē "žratj".
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:42 pm
-
eu, bet sanāk, ka ja paika ir ēdamais, tad ēst ir arī paikt.
- kaujies, nu
- 6/6/06 02:48 pm
-
nu, tā arī ir!
- kaujies, nu