es tikko ierados.

« previous entry | next entry »
Nov. 17th, 2006 | 04:37 pm

http://www.youtube.com/watch?v=KpPSn9ES2No&mode=related&search=
Labaakais, ko ljoti ilgaa laikaa naacies dzirdeet. Varbuut pat labaaks par origjinaalu.
Riitdien uz jauno Bondu.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

(no subject)

from: [info]hessin
date: Nov. 18th, 2006 - 12:23 am
Link

ai, parāvi stīgu, tagad visu vakaru klausos nin.
tā tip j. cash versija, un kopš cash nokavarēja visi strīdas - kura ir labāka versija..trents pats būs pārņēmis cash-a versiju :D

starp citu - taisies apmeklēt kādu no euro 2007 tūres koncertiem?

par bondu man absolūti nav ko teikt, visu mūžu man neviena bonda filma nav saistījusi.

Reply | Thread


judith

(no subject)

from: [info]judith
date: Nov. 18th, 2006 - 08:11 am
Link

man bija taada doma, ka vajadzeetu vinjus redzeet, bet es NIN sadariito paarzinu ljoti vaaji, taapeec taadas kaa shaubas, tachu no otras puses, Trents vareetu buut dziivaas apskates un klausiishanaas veerts.
pag, pag... es ljoti atpalieku. es biju domaajusi, ka taa ir Cash dziesma.

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]hessin
date: Nov. 18th, 2006 - 01:02 pm
Link

heh, nabaga Trents, viņam ir atņemta dziesma.. To viņš pats arī ir teicis - un vēl teicis, ka nekad vairs to dziesmu nespēlēs aiz cieņas pret Cashu.
Dziesma jau izdota 1994. gada `downward spiral` albumā un parasti ar šo dziesmu viņš beidz katru koncertu, cerams, ka tradīcija turpināsies..
Cash dziesmu kaverēja sava pēdējā albuma ietvaros līdzās citiem kaveriem. Viena atšķirība ir tāda, ka viņš dzied `crown of thorns`, kamēr trents oriģinālā `crown of shits`, un jā cash-am klips tač arī baigi emocionāls, es viņu skatījos, kad viņš jau bija miris un tā jocīgi..

vēl ir jocīgi tas, ka dažās eiropas pilsētās nin koncerts jau ir izpārdots un tiek norīkoti papildus koncerti. es tā kā taisos vienu no koncertiem apmeklēt. un cik redzēti koncerta ieraksti - ir tā vērts lai tur vai kas.

Reply | Parent | Thread


judith

(no subject)

from: [info]judith
date: Nov. 18th, 2006 - 02:25 pm
Link

Ak,tagad atminja atausa Cash albums,es toreiz DM dziesmas versiju klausijos. Hmm, varbuut tomer jaaizbrauc paskatities. Pec manas pieredzes neviens "sould out" koncerts nav bijis izpardots, tas tikai nozime,ka aktivi darbojas uzpirceji. Kaa ar Tool? Brauksi uz Glasgovu(?)?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]hessin
date: Nov. 18th, 2006 - 11:30 pm
Link

nu jā, tas zināms, bet man kā Latvijas cilvēkam nav nekādas garantijas, ka es varētu dabūt biļetes pie ieejas vai citiem kreisiem ceļiem ( a moš viņi tomēr netā pārdod , tb - visi tie kreisie kantori ?)
Tool šāda izpārdošana netika novērota un jā - pēc nedēļas man vajadzētu būt viņu koncertā Skotijā. ~~(-_-)~~

Reply | Parent | Thread


judith

(no subject)

from: [info]judith
date: Nov. 19th, 2006 - 11:09 pm
Link

Jaa, protams, ka vinji netaa tirgo biljetes, bet vinjiem ir taads uzcenojums, videejaa biljetes cena ~25ls, bet vinji tirgo pa 90 un augstaak. pie ieejas vienmeer var nopirkt leetak. pastaav iespeeja kauleeties. un ja peerk vairaak kaa vienu biljeti, tad vienmeer leetaak dod. ja, protams, vajag vairaak kaa vienu.
es domaaju, ka tas taapeec, ka Tool pavasarii, vasaras saakumaa jau koncerteeja, toreiz, piem, manis apmekleetais koncerts bija izpaardots labu laiku ieprieksh. inetaa biljeshu cenas bija augstumos (vairaak kaa 100ls), pie ieejas dabuuju seedvietu pa 25ls. vispaar es jau vienreiz biju sacereejusi pamatiigu rakstu par "izpaardotajiem koncertiem", bet tas nekad nenopubliceejaas. man par sho saapiigo teemu daudz sakraajies :)

Reply | Parent