jubilacija -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

August 22nd, 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:36 pm

(19 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:August 23rd, 2007 - 09:05 am
(Link)
Nu, vispār man arī patīk sevi uzskatīt par mietilsoni. Jo nu - kas ir mietpilsonis? Mietpilsonis, ja ticam vēstures annālēm, bija mazais pilsētas iedzīvotājs, kurma par pienākumu bija uzlikts ar savu ekipējumu piedalīties pilsētas iekarošanā. Ekipējums parasti bija kāds bija, tad nu izlīdzējās ar sētas mietu.Mietpilsonis ir zemes sāls!
Bet par modernākām teorijām runājot - mietpilsonis ir cilvēks, kas neliek visas olas vienā groziņā. Līdz ar to mietpilsonis nav - kreizī karjerists, kam māja aizaugusi un draugu nav, jo viss laiks paiet darbā, mājsaimniece, kas tikai šrubī un baro, apsēstais mākslinieks bēniņos un trakais pārtiju zvērs, kas tikai iedzer un jautri uzdzīvo. Visi pārējie ir mietpilsoņi, un man par to liels prieks, un es arī uz to ļoti tiecos.
Un pret siltu, sakārtotu un labi situētu dzīvi man pilnīgi noteikti nav nekādu iebildumu :))
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:August 23rd, 2007 - 11:30 am
(Link)
u, Ka Tu šitā uzraksti, tad jau pilnīgi cita bilde, es gan mietpilsoņa būtību drusku citu redzu... Siltumam un labklājībai jau nav ne vainas, bet ja šī stāvokļa sasniegšanas vārdā smadzenes tiek ieslēgtas tikai tiešo darba pienākumu veikšanai un satiksmes noteikumu minimālai ievērošanai, tad... Labi, es nerunāju par mietpilsoņiem, es vairāk tā kā par tukšpilsoņiem.

> Go to Top
Sviesta Ciba