jubilacija - anonymous ierosināta par Stendzenieku un ne tikai

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 18th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
05:06 pm - [info]anonymous ierosināta par Stendzenieku un ne tikai
Man domāt - tas ir garlaicīgi. Turklāt, pilnīgi skaidrs, ka piekritīsim un atbalstīsim, nu, labi, varbūt tikai es, tos, kas šķiet "cienījami, godājami, ticami" utt.
Arī tā komentētāju, gan te, gan Dienā, attieksme tomēr ir un paliek divkosīga, kaut vai atceroties pagājušā gada praida sakarā rakstīto vēstuli - liela daļa parakstītāju savu autogrāfu ziedoja ne jau cilvēktiesību un vielīdzības vārdā, bet gan tādēļ, ka "man labs draugs vai paziņa arī ir gejs, un nekas - talantīgs cilvēks un man neuzbāžas» Un tāda tā attieksme ir ļoti daudziem, un, kamēr tāda būs, tikmēr Stendzinieks vai jebkurš cits varēs taisīt pozitīvās/negatīvās/nomelnojošās vai slavinošās kampaņas. Jo cilvēki Latvijas politikā skatās uz personālijām nevis uz partijas idejām un vēsturi... Tādēļ tas, kas atļauts Vairai, aizliegts Šleseram..., lai gan pamatos - abi izmanto valsts līdzekļus sevis slavināšanai, un nevajag stāstīt, ka Vaira negūst labumu no sava pozitīvā tēla, un nevajag teikt, ka Šlesers ir TĀDS IDIOTS... Tam lielos vilcienos nav sakara ar to, ko viņi galu galā izdara... Jo nedomāju, ja, tpfu, ptfu, ptfu, kāds no viņiem pēkšņi "izstātos", valsts aizietu bojā vai, tieši otrādi, uzplauktu.

(9 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ikucis
Date:July 18th, 2006 - 05:31 pm
(Link)
Tā arī ir. Tikai vienīgais, kas šajā nedaudz uzjautrina, ir tas, ka laikam ir atklāts efektīvs līdzeklis priekšvēlēšanu reklāmas budžeta ierobežojumu apiešanai - dažādas pozitīvo un labticīgo domāšanu atbalstošas biedrības, ko veido, vai tu re - politisko partiju reklāmas un PR korifeji. It kā Stendzenieka gadījumā jau nekas par to vēl nav teikts, bet kaut kā jau nu ļoti tā viņa uzsaukuma sākumdaļa vedina uz asociācijām par Tautas partijas ministru slavināšanas kampaņu kā baigi feino lietu.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 18th, 2006 - 08:25 pm
(Link)
ta man piedrāzt to valsti, šlesers tāpat ir impotents, kāda velna pēc tad viņš neņem priekšā kikī? vai tas arī skaitās valsts noslēpums. kurš tad ņem kikī?
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 18th, 2006 - 08:26 pm
(Link)
Tev atkal trakumi? Tu cīnies ar iedomu tēliem, kas mitinās zem Tevas gultiņas? Piedod, man nav Tev piemērotas Palīdzības Formulas:((
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 18th, 2006 - 08:31 pm
(Link)
man jau sava formula ir - neteikšu ka pati labākā, bet iedarbojas
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 18th, 2006 - 08:37 pm
(Link)
0,3; 0,5; 1l vai kāda cita?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 18th, 2006 - 08:38 pm
(Link)
atpakaļ ceļš vairs nav
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 18th, 2006 - 08:41 pm
(Link)
žēl Šlesera, visi to pidāru lamā :(
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 18th, 2006 - 08:42 pm
(Link)
cilvēks tak vismaz kautko dara (varbūt)
From:[info]buks
Date:July 20th, 2006 - 01:09 pm
(Link)
Protams, ka cilvēki Latvijas politikā skatās uz personālijām nevis uz partijas idejām un vēsturi - tāpēc ka LR nav partiju un ideju, ir tikai interešu grupas, kuras pulcējas ap vadpersonām.

> Go to Top
Sviesta Ciba